Evo ti mojih par iskustava.
Prije 3 godine je usljedila renovacija kupaone.
Odluka je pala na tuš kabinu umjesto dotadašnje kade (velika greška u koracima, uspostavilo se manje od godine dana kasnije).
Kako sam imao otprilike isti buđet kao i ti sada, prešao sam sito i rešeto i zaključio da se za tako "malo" para nažalost može kupiti samo onaj kineski šrot kojeg imaš za kupiti u svim trgovačkim centrima.
Ja sam kupio u pevecu.
Evo da malo elaboriram svoje riječi i tvrdnje.
Ovako, te tuš kabine su toliko loše da moja evo prokišnjava već dobrih godinu dana (curi na svim mogućim mjestima i nema pomoći, sve sam zasilikonizirao i opet curka).
Vrata nikada nisu radila glatko, a kabinu su postavili majstori, a kasnije sam i ja detaljno proučio kako i šta i opet ih nisam mogao namjestiti da se lagano zatvaraju i otvaraju.
Da ne spominjem kamenac koji je muka za oprat sa tolikih staklenih površina.
Da se razumijemo, tuš kabina je super generalno gledano, ali kad tad će ti zafaliti kada, bilo za oprat nešto glomazno, bilo da se malo namaćeš.
Ja kad bi danas išao ponovo, onda bi radije uzeo kadu i stavio zavjesu da se mogu otuširati bez problema od šrpicanja, a da imam više para onda bi si ovo kupio
http://www.artweger.at/en/equipment/...32/Twinline_69
Ovako, moj iskreni savjet ti je, da ako si već odlučio da mora biti tuš kabina, onda si ju radije sastavi sam, odnosno kupi zasebno kabinu i zasebno kadu za kabinu. To je skuplja opcija ali je kud i kamo kvalitetnija i dakako, dugotrajnija.
Nemoj kupovati gotove tuš kabine, jer to ne valja ispod 5000kn!
Za recimo 3000kn si možeš složiti odličnu kabinu (zasebno, kabinu, tuš, slavinu i kadu) i sve ostalo za dugi period, a za 3000kn nemoš kupit kvalitetnu tuškabinu.
I još jedna stvar, ako ikako možeš, onda probaj izbjeći klizna vrata i uzmi si ona na pante, ako ništa drugo, radit će normalno, jedino trebaš malo više mjesta za otvoriti ih.
Nadam se da je pomoglo i ako mogu još kako slobodno pitaj.