Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 02.07.2013., 18:39   #495
xtreme96
OC addict
Moj komp

xtreme96's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Evo da i ja podijelim svoje iskustvo...dakle jos uvijek sam na Iskon + t-com, cekam H1.....Imam od Iskona flat internet 4/0.25mbps i telefon, a od t-coma liniju jer Iskon nema liniju na mojoj lokaciji. To me sve zajedno izadje cca. 250kn.
Jos krajem prosle godine su mi na vrata dosla 2 tipa i reklamirali H1, pa mi se svidio TRIO paket (ne trio bit) i mogao bi imati njihovu liniju a ne od T-scuma...odma sam izabrao za 20kn vise 8mbit brzinu, i dakle od H1 dobivam za 220kn 8/0.5mbps flat internet, onaj njihov tv i telefon...i pretplata i sve u toj cijeni od 220kn, dakle placati cu 30-40kn manje a imati cu duplo brzi internet i njihov tv .......

Sve to zvuci divno i krasno ALI, ja cekam taj hebeni paket malo vise od pola godine....i nakon sto sam zadnjih mjesec dana zvao i yebao im sve po spisku i prijetio da cu ih prijaviti blablabla, danas stigla kuverta od H1 sa podacima za net i ostalo i pise gore "Dobrodosli u H1"....i nazovem ja njih danas i pitam kada ce pustiti signal i kada dobivam njihov router/opremu da mogu koristiti H1...zenska kaze 30.7.2013. "ce biti realizirano"......e pa sad ako ne bude 30.7. ima da im se nayebem majke uzduz i popreko jer ce to biti vec 8 mjeseci cekanja !

Moram viditi jel ja mogu imati VDSL2 (na njihovoj stranici kad provjerim samo mi napise da vec imam paket kod njih -.- ) , ako da, onda super....iako tek sad vidim da sam propustio onu akciju za 50mbps (znam, ovisi o udaljenosti od centrale i to, sve bi ja to provjerio prije uzimanja takvog paketa)

Zadnje izmijenjeno od: xtreme96. 02.07.2013. u 18:44.
xtreme96 je offline