Citiraj:
Autor Nybelung
Ja odustajem. Nema smisla bez ekipe. Pa jbte, sve dobro napravim i kita. Defeat, defeat, defeat. Nikad nisam vidio da je pobjedio bolji tim, pobjedi onaj koji nema leavera. 
Evo zadnja igra je taman prelila čašu. 4:0:13 s WW imam, cijela džungla moja, svakog heroja pospremam 1v1. I naravno, Shen nam leavea a Ez počne feedat i zvat surrender. I nema šanse da se pobjedi. I sad bi ja trebao još pun racku igara igrat dok ne dođem do level 30? E pa neću.
Ide ovaj EUNE račun u penziju. Neznam ni koji mi je racku bio kad sam ga pravio. Kad se ohladim EUW ima još jednu šansu, ali uninstall je blizu...
|
Nema razlike između EUW i EUNE, isti drek doslovno: Na jednoj strani su ti glupavi Poljaci i Rusi, a na drugoj imaš užasno retardirane Španjolce i Francuze, tako da ukoliko tražiš neke bolje uvjete igranja, seljenjem na drugi server nećeš ništa postići.
Već sam odavno rekao da je ovo aspolutno najgora igra koja je ikada postojala što se tiče zabave i sigurno posljednja F2P igra koju ću ikada dotaknuti. Community je doslovno katastrofa, a 90% igrača je monumentalno retardirano. Pretpostavljam da LOL postaje zabavan isključivo ako igraš ranked i uspiješ doći barem do Platinuma, jer tada uvelike (ne skroz) izbjegavaš ekipu koja se najčešće čini nesposobnom za osnovne životne fukncije, a kamoli za igranje kompetitivne PVP igre.
Ja odigram jedan dobar meč u možda dvadeset, a ostatak se svodi na to da tim koji ima manje idiota, AFK kretena i flamera pobjeđuje.