View Single Post
Staro 21.11.2002., 12:56   #7
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
imao sam nekoc US ROBOTICS do groma 56K v.90 i mogu ti reci da me on i jedini modem koji sam imao prije njega Speed Com 33.600 nisu izbacili s neta nego par puta u pola godine. onda sam kupio ovaj v 92 jebiga novo bolje i mogu ti reci da me izbaci barem dvaputa u 12h koristenja. ako snimis nove drivere sa njihove stranice a ne one sa cdea izbaci i do dva puta u satu. inace veza je rijesena tako da je upload veci nego u v 90 premda imam opciju da stavim da je obrnuto da je download 33.6 a upload 50.666 u praksi i testiranjima nisam vidio da ista od toga radi nego kad radim vidim da je upload jaci nego nekoc ali opet sto ti znaci pola kilobajta tu i tamo. ima bolje rjesenu kompresiju nego prosli US znaci koristi je malo jako i aposlutno ne podrzava Microsoft kompresiju sto rezultira tome da je ovaj modem smece za igre jer mu je ping poprilican ali zato stranice otvara precizno i ujednaceno. to je to da se mogu vratit uzeo bi v 90. ali isto...ovaj se spaja 4 sekunde prije nego svi ostali