View Single Post
Staro 30.06.2013., 18:59   #2907
rak21
COD2 expert
Moj komp

rak21's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Evo nakon jednog reboot loopa, nekoliko restorea, updejta na betu 1 i nakon toga OTA; napokon i ja beti 2 na ajfonu 4s pa da kazem par rijeci..

Kratko sam imao betu 1 i koliko se dalo primjetiti - uzasno je radila, sve sporo i trzavo, beta 2 je dosta bolja ali ostvlja jos poprilcno mjesta za poboljsanje..

Promjena je dobrodosla ali nakon pocetne zainteresiranosti, rekao bih da se radi o koraku untrag. Na starom meniju sam se lakse snalazio, nove ikone su niš posebno i mislim da bi Scott Forstall napravio puno bolji posao. iOS je dizajniran prije 6 godina i do dan danas se odlicno nosio s konkurencijom, mogu samo misliti kako bi ga sredio 2013. godine.

Danas vizualno iphone izgleda kao pravi tehnoloski dragulj, hardverski i softverski, sa iOS 7 sve poprima neki dječji, razigrani izgled i od tehno gadgeta pretvorio se u dječju crtaću ploču a ikone od polu3D do pločica nacrtanih dječjim bojicama..

Safari su konacno super sredili. Ubacili su nekoliko odličnih tweakova, gotovo prekopiranih sa jailbreak scene pa mi je izostao onaj wau faktor (prosječni korisnici će svakako biti odusevljeni). Tipa; SBSettingsa no opet je Apple namjerno osakatio funkcionalnost pa primjerice ne mozete mijenjati ni sadrzaj ni raspored ikona, sve mora biti kako je apple zamislio i nikako drugacije (meni primjerice najvise fali 3g toggle)

Ako je ovo smjer kojim ide apple, mislim da ce biti dobrano popljuvan i od korisnika i od recenzenata. Mada; riječ je o apple-u. Očekivalo se to nekoliko puta do sad ali uvijek je uspio ugodini velikoj većini svojih korisnika.

P.S. Koliko sam uspio vidjeti, dizajn iOS-a primjenjivat ce se i na Macovima.. Smatram da ce tek tu doci do izrazaja sve negativne strane novog dizajna..
rak21 je offline