View Single Post
Staro 30.06.2013., 16:25   #2733
giba
Premium

Datum registracije: Nov 2006
Oi
može neka preporuka za cca 2800kn, išlo bi na rate jer se nema gotovine. s obzirom da ide na rate može se cijena malo i razvući, ali ne bih previše. ne bunim se ni ako bude nešto jeftinije
periferija nepotrebna (miš, tip, monitor, zvučnici) nisu potrebni ni optički čitači/pisači, a ni kućište

htio bih nešto orijentirano na buduću nadogradnju
bitni su mi matična, proc i napajanje, logično, pošto su osnova za nadogradnju
preferirao bih intel, ali nije striktno određeno
znači to troje bi mi trebalo biti dostatno za duži period uz periodične nadogranje (rami, grafika, monitor/tv, eventualno kroz neko vrijeme bi išao SSD u njega)
pošto nisam neki gamer, za sada nije potrebna ni grafička kartica, bitno da integrirana može podržati osnovne funkcije
nisam zahtjevan korisnik, ali namjeravam slobodno vrijeme iskoristiti u učenje i proučavanje računalnih tehnologija, sa svih područja, pa možda s vremenom postanem (to je želja, ako uspijem pokrenuti lijeno dupe možda ne ostane samo na željama)
OC dolazi u obzir, naravno, tako da se ne bih bunio protiv nekog boljeg hlađenja, ali ni to nije trenutno prioritet, to se također lagano može kasnije dodati

ako mislite da nešto ima potencijala savjetujte, ako sam pretjerao slobodno recite da se spustim na zemlju i uzmem nešto što bi samo zadovoljilo moje trenutne potrebe (youtube, filmovi i čitanje razno-raznih članaka, tutorijala i slično..)

eto..
hvala na pažnji, nadam se ćete uspjeti naći nešto i za mene
giba je offline   Reply With Quote