Citiraj:
Originally posted by Bubba Joj, opet ti s velikim teorijama urote. Ono sto tamo nazivaju orgon ili kakovec, najvise lici na obicnu vodikovu celiju koja se koristi vec godinama u mnogim zemljama. Isto tako, tvoja kataklizmicka predvidjanja o nafti totalno su neutemeljena. Nafte ima jos sasvim dovoljno, a svaka kompanija koja drzi do sebe vjerojatno vec ima rezvijene pogone i ine na alternativni nacin dobivanja energije.
|
Opet?
Ne pretjerujemo li malo?
Kad sam spominjao ikakve urote u pisanom obliku na forumu recentije?
Cak ni ovu nisam zapoceo vec prenjeo mail od prijatelja.
Citiraj:
Originally posted by Bubba Usput, poceti
sada s uvodjenje novog, besprijekornog, besplatnog i
savrsenog nacina dobivanja energije imalo bi kataklizmicke razmjere po svijetsku ekonomiju. I to bez ikakve veze s
poznatim energetskim lobijima.
|
U sadasnjem poretku stvari nesumnjivo bi bilo tako, to je bez daljnjeg tocno. Tesli su bila potkresana krila kad je cuo : "Drago moj Tesla, besplatna energija kazes? A kome cemo mi onda prodavati energiju" Sto se nemoze asimilirati, u sadasnjem stanju stvari, jednostavno je osudjeno na unistenje.
Citiraj:
Originally posted by Bubba Buwahaahaha, legendo, moram naci negdje i onu sliku gdje sam s Japancima (Sony)...
|
Bubba Cell Team
Kad smo vec kod montiranja, ovo je neki dan doslovno potamanilo od hihotanja tebi znanu SCSI ekipu kad sam im napravio ovo >>>
-- M --
-- T --
Citiraj:
Originally posted by Bubba Nego, sto se tice
tog dottorea; i ja bih ga zatvorio da prica pizdarije i siri
neistine. B. Model Einstein-Rosenovi mostova postoji od ranih godina 20og stoljeca, te su 80ih Kip Thorne i njegovi
postdiplomci razvili model crvotocina, tj. prostorno-vremenskih precica. I to je dostupno Englezima, Kinezima, Indijcima i Izraelcima i tebi.Bormec, ja nisam cuo da je itko od gore nabrojanih zatvoren, mucen, silovan i slicno.
|
Cuvaj se pisanih heroja i pisane povijesti.
Cvrtila na svakom predavanju kaze : "Pisana povijest je povijest Walt Disney-a ili povijest pobjednika" najveca otkrica nikad ne dobiju nagrade ili ih preuzme "adekvatniji" pobjednik. Kip Thorne je imao problema sa opstipacijom pa ga nitko mogao htio silovati
Kad spominjes Einstein-a onda ti toplom savjetujem da procitas ovu knjigu... Procitaj sto je Albert rekao o istoj :
Gita 01 ,
Gita 02
Bubba-San, neke stvari se nemogu dokuciti intelektom, neke stvari se nemogu mjeriti materijalistickom naukom, to je i Albert shvatio nakon citanja ove najstarije pisane mudrosti, pa je na kraju svog zivota rekao : "Iza svih mojih brojeva i teorija ostaje samo energija, brojevi dolaze do zida jer iza njih pocinje nemjerljivo"
Topli dani ostavljaju vise vremena za citanje, pa kad budes imao volje...
Citiraj:
Originally posted by Bubba Zgodno. No vjesto si izbjegao sve sto sam ja napisao, a toliko nema veze s mozgom da boli. Isto tako, na onom linku kojeg sam naveo, uredno se kaze da je ta energija nemjerljiva. Jebe lud zbunjenog?
|
Bah, naj bedastoce pripovedat.
Kad se radi o ovakvim temama, volim vrhunski potkrijepiti, a kako
imam hendikep konciznosti u najmanje 100 redova...
Puknuo sam link nemajuci pojma da ce biti dubijoznijeg interesa o egzaktnostima. Nemam volje pisati brdo teksta za povratni komentar tipa : "Ma nemoj , buraz to je sve krivo , gluposti ...."
Zato sam se postedio pisanja istog...ovo je zadnja sfera od koje bi se zelio ili imao razloga izvlaciti, vjesto ili nevjesto.
Rekoh, pogledat cu papirologiju fakata i dati na uvid.