View Single Post
Staro 01.07.2005., 11:13   #11
Ivan_1
Premium

Datum registracije: May 2004
Re: daa?

Citiraj:
Originally posted by mitzek
i kolko mu se bude igrica pokrenulo? 1 ili cak 2? a o Gran Turismu...huum.....stari moj,dok najdes Rom, dog ga spucas da (pro)radi,dok podesis opcije da ti digne Sony loga ,pa da se zbrejka....mislim da bi svakog prosla volja..... mislim da nekaj ipak treba ostati u izvornom obliku, ma koliko bila losija grafika i zvuk i ostalo...

to me odsjetilo na Djuku Nuklearca..High Resolution Pack,ma sve 5, samo kaj su Gore-ovi tak grdiiiii,mam mi pesa spoplase .... ono dok smo prije deset i vise kuki prali po Atomicu i Plutoniumu nis nam nije smetala zrnata grafika i zblesana mjuza.....samo peri i ....
Shake it ,baby!

btw, kaj se kabela tice, imam blagi osjecaj da ti treba Onaj rgb il tak nekak sa par pinova vise od starog jel s tim mozes i Ntsc gameve haklat u boji , u Zagrebu dodje oko 40 kuna u PSX shopu u Petrovoj i u Sony centru u Vlaskoj..

čuj...emulator za PS1 pokreće sve igrice (bar meni), a i trebalo bi svima jer je doveden do savršenstva, stvar radi kao luda tako da pokretanje igrica nije nikakav problem, još se treba u opcijama emulatora srediti da ne radi prebrzo... a bios leti da ga ni nevidiš....
Ivan_1 je offline   Reply With Quote