View Single Post
Staro 29.06.2013., 21:50   #2879
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
To što ja pišem ČINJENICE i bugove wp8 os-a koje je potvrdila cijela sila developera i usera po wp forumima cijelog svijeta, očito smeta fanboy armiji hrvatskih wp8 addicta No, istina boli, znam.
Koja istina, bug nije isto šta i fluidnost, android može bit (a nije) bez bugova ali nije fluidan.
Citiraj:
Ali eto, isključivo u duhu topica - uspoređuješ app drawer na jednom ANDROIDU, tj htc-u, koji je fyi potpuno customabilan korisniku, sa nepostojećim app drawerom jednog smeća od os-a kao što je wp8, di ne možeš niti isključiti banalnost kao što je automatsko uključivanje prvog slova abecede kao shortcuta kada instaliraš preko čini mi se 40 aplikacija ukupno (ne znam točno, prodao sam wp8 mob, ali tu negdje varira).
Da i asembleru napraviš svoju aplikaciju, nije to poanta i ka uvik vadiš iz konteksta. Mene ne zanima šta se može, nego šta se dobije kad mobitel upalin (a ne da 3 dana po XDA provodin), a to opet nema veze s fluidnošću.
Citiraj:
Da ne spominjem daljnja ograničenja wp8 u odnosu na android, budući da nije tema, bar ne dok ne izađe najavljeni wp8 htc one.
Ima ih iOS ali kakve to veze ima kako se OS ponaša na dotičnom hardwaru???

Citiraj:
Fluidnost na 8x-u, tj na wp8, je JEDINA stvar koja funkcionira kako treba, ali ta kvazi fluidnost na koju se svi kače, je jedino u skrolanju appovima i prebacivanju sa home screena na app list. JEDINO tamo.
Sine ako telefon od 4000 i kusur kuna (za koliko ih švercam), ne radi s 2GB i QC dobro, onda čemu sve???
Citiraj:
Sve ostalo = koma (resuming bug, other storage bug, nepostojanje file explorera; osnovna tri nedostatka). Dakle kakav je to superduper fluidan os koji kad prelaziš iz whatsappa u ie, pa se vratiš u whatsapp ima resuming od 10-15 sec?!?!? Fluidan my ass -.-
Resuming bug malo san ga viđa (možda zbog 1GB RAMa)
Other storage - nisan puno koristio (nisan ga vidio)
File Explorer - svaki dan preklinjem šta neman Total Commander i QuickPath a samo san ponekad koristio ES (pristup LANu)
Whatsapp - prije bi reka da je do deva, ali neću ulazit u interne gluposti samog OSa.
Citiraj:
Dakle, odi lijepo vidi šta ima za šverc na tržnici, i odi čitaj detaljnije wp8 temu, ovdje nema ništa za tebe, samo lagg
Da nije konstruktivno kad napišen (jedan od rijeđih) kojima je mobitel tu proša kroz ruku (isključimo centre), i koji san proba manje više sve u zadnji godinu dana, pa ne znan šta je fluidno (shutter prilikom zumiranja to nije, kao ni 1 sec čekanje na reakciju HOMA (S4))...

Možemo zatvarat oči, ali definitivno nema tu fluidnost gore spomenutih uz znatno jači hardwerski dio
Baja 001 je offline