Citiraj:
Originally posted by greg SE
evo ja sam se malo zajebavo s nekim athlonom 900 - jer ti nije malo previsoka temperatura??????
meni je stajao u idle na oko 33 a bas kad se ufura na 45
pcidle ga je spustao ponekad i ispod 25.......
inace cooler je neki speeze na oko 4000 rpm-a ali divljacki vuce
|
temperatura mog athlona je posve normalna i u granicama normale nebih rekao da je previsoka jer vecina korisnika istog ima puno vecu on se grije nenormalno ali izdrzi. imam inace system bracket 2 fana koji pusu u copper orb na procesoru tako to ide i tu se nemora nista osim uzet alpha. sto se tice da imas cooler speeze na oko 4000rpm a da ti drzi Athlona 900 sa pcidle na 25 ili 33 moguce ako ti je u sobi oko 5-10°C sve ostalo nemoguce ja sam iz dalmacije u mene zna biti i do 34°C u sobi a procesor ide do 67°c pod punim opterecenjem. ako je tocno ono sto si rekao jer temperatura procesora sumnjam da moze biti jednaka temperaturi chipseta koja je uvijek 26-31 onda mora da je taj speez poseban. inace vecina korisnika pentiuma 3 govorim o normalnim korisnicima koji kupe kompjuter ne rezu lim i stavljaju pastu, ventilatore jedva spuste njegovu temepraturu ispod 40-50°C a kamoli jednog athlona sa speez coolerom koji vjerujem da je ako postize temperature koje kazes fenomenalan. inace provjeri da negledas u senzor od maticne. pozdrav