Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 28.06.2013., 22:37   #916
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Hehe, zanimljivo mi je kak je Panasonic japanska firma, a na toj klimi piše "made in China"

Ne znam, mi smo prestali raditi sa Panasonicom pošto je MSan generalni uvoznik (servisni dijelovi idu preko njih), a strašno su neodgovorni. Panasonicu krepala elektronika i čovjek je čekao novu pločicu cca pola godine, a izlika je bila da im je stigla potrgana u transportu i tu izliku su par puta upotrijebili. Pa jebemu kad je neka komponenta došla potrgana u transportu, u zaštitnoj kutiji, stiroporu, anti statičkoj vrećici itd., a kamoli da dođe par puta za redom potrgana

Cijena je OK, ali ne znam, teško mi je dati blagoslov, ne bi te htio zeznuti. Probaj vidjeti kod specijaliziranih dućana da li imaju nešto bolje u ponudi, praktički kod svakoga možeš dogovoriti određeni rabat, probaj, ništa te ne košta kontaktirati ljude okolo.

EDIT:

Kak uopće Metro naplaćuje montažu klime?

Vidio sam u Pevecu da ljudi kupe posebno klimu i na poseban račun na blagajni plate montažu... a poslije!? Platiš montažu i kaj onda, s kime dogovaraš termin, poziciju itd.!? To mi se ne sviđa kod robnih kuća, trgovac će ti prodati klimu koja hladi, neće te niti pitati koliko metara je instalacija i da li uopće klima koju prodaje podržava takvu instalaciju. Da ne pričam kak postoje kućanstva gdje je fizički nemoguće staviti klimu (rijetko, ali imali smo nedavno jednu takvu), pa tamo samo mobilna dolazi u obzir... Kak onda to naknadno rješavaš nakon što si već zaglibio i platio klimu i montažu!?

Zadnje izmijenjeno od: Bartuc. 28.06.2013. u 22:48.
Bartuc je offline   Reply With Quote