Citiraj:
Originally posted by Visage
Nemogu, nisam clan kabineta CIA-e...
|
Joj, opet ti s velikim teorijama urote. Ono sto tamo nazivaju orgon ili kakovec, najvise lici na obicnu vodikovu celiju koja se koristi vec godinama u mnogim zemljama. Isto tako, tvoja kataklizmicka predvidjanja o nafti totalno su neutemeljena. Nafte ima jos sasvim dovoljno, a svaka kompanija koja drzi do sebe vjerojatno vec ima rezvijene pogone i ine na alternativni nacin dobivanja energije.
Usput, poceti sada s uvodjenje novog, besprijekornog, besplatnog i savrsenog nacina dobivanja energije imalo bi kataklizmicke razmjere po svijetsku ekonomiju. I to bez ikakve veze s poznatim energetskim lobijima.
Citiraj:
Sa dva profesora iz struke sam razgovarao koji recimo imaju dovoljnog senzibiliteta da budu otvoreni barem za razmatranje.
Jedan je rekao da je to totalna utopija, drugi da to nije puno drugacije od obecanja Tesline besplatne energije. Druga formulacija, drugaciji put, ali ista stvar.
|
Ja takodjer vjerujem da je inercija polje nulte tocke Lorentzove sile. Iako taj model nije eksperimentalno dokazan, matematicki jest, kao i mnoge druge stvari. Nazalost, tvoj orgon nema nikakvu podrsku. Ja u tekstu koji si poslao nisam vidio ni brojeve, a kamo li racune.
Citiraj:
Reich je smrt docekao u zatvoru jer bas nije bilo odusevljenja zbog njegovih teorija Orgona + unistene su mu sve knjige. Neznam, cudan razvoj dogadjaja ako se radi o gluposti i puno truda od vlade za neku "sitnu" glupost..
|
Buwahaahaha, legendo, moram naci negdje i onu sliku gdje sam s Japancima (Sony)...
Nego, sto se tice tog dottorea; i ja bih ga zatvorio da prica pizdarije i siri neistine. B. Haisch, A. Rueda i H. E. Puthoff su razvili matematicki model kojim su dokazali da je inercija polje nulte tocke Lorentzove sile. Ja ne vidim da su zatvoreni, niti da je ista zataskano i slicno. Iako bi to otkrice moglo teoretski dovesti Ruse, Francuze, Japance ili tebe do stvaranja umjetne gravitacije bez povecanja mase i rotecije, te mogucnoscu upravljanja inercijom buduci da se smatra da je ona zapravo izvedeno svojstvo. Model Einstein-Rosenovi mostova postoji od ranih godina 20og stoljeca, te su 80ih Kip Thorne i njegovi postdiplomci razvili model crvotocina, tj. prostorno-vremenskih precica. I to je dostupno Englezima, Kinezima, Indijcima i Izraelcima i tebi.
Bormec, ja nisam cuo da je itko od gore nabrojanih zatvoren, mucen, silovan i slicno.
Citiraj:
Bolje od toga nemorem, inace bi ga sam imao gotovog.
Mjerni uredaj? ...ako se ne varam neka modificirana verzija Kirinovog uredjaja, no i on sam spada u rubne sfere.
>>>>
Doduse, Kirinov aparat za slikanje aure postoji u normalnoj upotrebi u par bolnica u Rusiji, bio je jedne godine i u Zg-u (Internacional, ako se ne varam)
|
Zgodno. No vjesto si izbjegao sve sto sam ja napisao, a toliko nema veze s mozgom da boli.
Isto tako, na onom linku kojeg sam naveo, uredno se kaze da je ta energija nemjerljiva. Jebe lud zbunjenog?
Citiraj:
Izgleda
Nisi daleko od istine.
|
Citati u kurzivu su _njihovi_. Samovoljna energija...
Citiraj:
Hm, nista sad si me zaintrigirao, morat cu pogledat u egzaktniju arhivu pisane gradje o spomenutoj tematici. Znam nekoga tko ima dosta materijala o tome... eh, da je Tesla živ....
|
O ovoj temi mozemo nastaviti diskutirati iskljucivo u slucaju da mi podrobnije opises svojstva te energije i slicno... Sve ostalo je samo istinski trash.
Citiraj:
prodao sam pistolj Bubbi na placu
|
Mozes da me tuzis za ozbiljnu pretnju
Ali ipak pazi kad podjes u setnju