View Single Post
Staro 28.06.2013., 11:33   #2871
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Odlično uvik konstruktivan ka i u WP8 temi
Jednako konstruktivan kao i tvoja gore napisana glupost.
To što ja pišem ČINJENICE i bugove wp8 os-a koje je potvrdila cijela sila developera i usera po wp forumima cijelog svijeta, očito smeta fanboy armiji hrvatskih wp8 addicta No, istina boli, znam.
Ali eto, isključivo u duhu topica - uspoređuješ app drawer na jednom ANDROIDU, tj htc-u, koji je fyi potpuno customabilan korisniku, sa nepostojećim app drawerom jednog smeća od os-a kao što je wp8, di ne možeš niti isključiti banalnost kao što je automatsko uključivanje prvog slova abecede kao shortcuta kada instaliraš preko čini mi se 40 aplikacija ukupno (ne znam točno, prodao sam wp8 mob, ali tu negdje varira).
Da ne spominjem daljnja ograničenja wp8 u odnosu na android, budući da nije tema, bar ne dok ne izađe najavljeni wp8 htc one.

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Lag, prilikom animacija (znači kad se odzumira da vidiš ekrane), manje se primjeti ali ga IMA, kod S4 je očajno kako animacije zapinju, koliko triba da se otključa i sl. Nema fluidnost primjerice iPhona 5, i 8X koje trenutno koristin. Još nisu bili nabijeni aplikacijama (daily use), pa pretpostavljn da je još i gore (reload appova) i sl gluposti.
Fluidnost na 8x-u, tj na wp8, je JEDINA stvar koja funkcionira kako treba, ali ta kvazi fluidnost na koju se svi kače, je jedino u skrolanju appovima i prebacivanju sa home screena na app list. JEDINO tamo. Sve ostalo = koma (resuming bug, other storage bug, nepostojanje file explorera; osnovna tri nedostatka). Dakle kakav je to superduper fluidan os koji kad prelaziš iz whatsappa u ie, pa se vratiš u whatsapp ima resuming od 10-15 sec?!?!? Fluidan my ass -.-

Dakle, odi lijepo vidi šta ima za šverc na tržnici, i odi čitaj detaljnije wp8 temu, ovdje nema ništa za tebe, samo lagg