Citiraj:
Originally posted by Bubba Molim te, ne vuci me za jezik. www.galaksija.com? Mozes li mi, molim te, klarificirat relevantnost te stranice. Navesti autore, reference, ekspertize, dokaze i eksperimente?
|
Nemogu, nisam clan kabineta CIA-e...
Sa dva profesora iz struke sam razgovarao koji recimo imaju dovoljnog senzibiliteta da budu otvoreni barem za razmatranje.
Jedan je rekao da je to totalna utopija, drugi da to nije puno drugacije od obecanja Tesline besplatne energije. Druga formulacija, drugaciji put, ali ista stvar.
Autori....recimo : James DeMeo Ph.D,
Dr. Wilhelm Reich
Reich je smrt docekao u zatvoru jer bas nije bilo odusevljenja zbog njegovih teorija Orgona + unistene su mu sve knjige. Neznam, cudan razvoj dogadjaja ako se radi o gluposti i puno truda od vlade za neku "sitnu" glupost.
Koliko je do sad potamanjeno ljudi koji su i najmanje energetskom lobiju predstavljali opasnost.
Kad sam rekao da cu saznati, aludirao sam ozbiljno, poznanik iz Karlovca radi u slobodno vrijeme na tom projektu da se sam uvjeri u domete.
Mislim da je jako detaljno bilo razradjeno u "Svijetlosti" i starijim "Nexusima"
Posalji mail :
galaksijski@gmail.com , pa im se svima napij krvi sto su se to usudili objaviti
Pocni ih šamarati
odavde
Citiraj:
Originally posted by Bubba A sto je to tocno objasnjeno? Ja sam te zamolio da mi objasnis fizikalnu pozadinu orgonske "energije". Energija je, kao takva, strogo definirana. U tekstu, nazalost, nisam uspio naci nikakvu definiciju.Super. Kako se zove nekonvencionalni mjerni uredjaj koji mjeri orgonsku energiju?
|
Bolje od toga nemorem, inace bi ga sam imao gotovog.
Mjerni uredaj? ...ako se ne varam neka modificirana verzija Kirinovog uredjaja, no i on sam spada u rubne sfere.
>>>>
Doduse, Kirinov aparat za slikanje aure postoji u normalnoj upotrebi u par bolnica u Rusiji, bio je jedne godine i u Zg-u (Internacional, ako se ne varam)
Citiraj:
Originally posted by Bubba Čini se da ova energija ima svoju vlastitu svijest i inteligenciju!?!
|
Izgleda
Nisi daleko od istine.
Hm, nista sad si me zaintrigirao, morat cu pogledat u egzaktniju
arhivu pisane gradje o spomenutoj tematici. Znam nekoga tko ima
dosta materijala o tome... eh, da je Tesla živ....
-------------------------------------------
prodao sam pistolj Bubbi na placu