View Single Post
Staro 27.06.2013., 10:01   #577
Feyd
hungry, for a little more

Feyd's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Full Throttle Pregled postova
ili posudiš nečiji normalni ruter ili brikaš ovog

nego, sad je susjed prelazil na iskon i majstori mu pustili novu tehnologiju na kojoj više nema analognog signala. i sve bi to bilo ljepo i krasno da u susjedstvu nije tolko zagušenje (atenuacija 60 dB) pa takva tehnologija uopće ne funkcionira. znači nema više ni telefona.
Ne znam što znači da nema analognog signala, ako misliš na VOIP, Iskon ima VOIP već godinama, sada i HT sa svojim glasovitim IMS-om prelazi na to. Ne znam kako drugi provideri, Optima još uvijek ima splitter.

Citiraj:
onda mu je pričal tehničar da sad na centrali (udaljenoj skoro 9km) misle staviti nekakve "boxove" koji bi trebali ustabiliti vezu i omogućiti barem brzinu koju smo dosad imali ako ne i veću, a priča se i da bi trebali pustiti digitalni signal iz centrale i to na taj način da kod nas doma nema više nikakvog rutera ni modema.

jel neko zna o čemu se radi?
Mislim da je ovo nemoguće. Rekao bih da je netko nešto krivo shvatio, doma moraš imati router/modem.

Također, na 9 km je jasno da ADSL ne radi, niti može raditi. Ako nije tajna, koje je to područje ili centrala?
Feyd je offline   Reply With Quote