iskreno ne znam za ovaj jer po pitanju NAS uredaja jedini koji ti nesto vrijedi za kucnog korisnika je Synology i mozda Buffalo za ostalo ne znam. Pogledaj po netu sto pisu za njega i kakva mu je softverska podrska, jer ako nema dobru softversku podrsku izbjegavaj ga u sirokom luku. Synology ima najbolji software od svih njih koliko mi se cini, i radi toga kosta 2x vise od drugih. Sto ce ti NAS uredaj kad ne moze sve ono sto bi ti htio. Samo da spomenem mogucnost kod synologya da mozes instalirat brdo programa koji ne moraju biti orginalni od proizvodaca, ima dosta dobar support od drugih programera tako da mozes naci dosta programa.
A sada ako tebi treba NAS da ti glumi mrezni disk to ce ti biti svaki dobar, a ako ti treba da moze torrente skidat i glumit media server i ostalo za to ti treba NAS koji ima dobar software.
Po pitnju ovo je super cijena za disk i NAS uredaj samo pripazi u ovaj ti stane samo 1 disk max velicine 2Tb i uvijek razmisljaj unaprijed. Teoretski 1bay NAS uredaj mozes dobiti sa sofmodanim wdtv.om i diskom ustekanim u njega tj da skida torrente i ostalo.