View Single Post
Staro 26.06.2013., 19:34   #296
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Ja bum danas dobil jednu gtx 770, nisam je kupil, pa cu bas probat u cemu je problem. Kaj jos osim BF3 steka? Neda mi se bas instaliravat BF3. Meni kompa veli da mu sve radi ali ni one ne igra BF3, uglavnom Starcraft, Skyrim i ove nove FPSove. Ja posle posla pokupim graf i navecer napisem dojmove.
Samo da javim stanje sa 680-kama, koje su praktički prepakirane 770-ke (320.18 driveri):

BF3/Metro LL/FC3/Crysis 3 - apsolutno nikakvih problema, štekanja, artefakata, nestabilnosti ili bilo čega drugog.

Jedino sam skužio ukoliko se naknadno uključi FXAA (u NVCP FXAA) da se pojavi flickering pri uličnoj rasvjeti u BF3, što je vjerojatno klanje NVCP i postavki u igri.

BF3 isproban na 2560x1440, AA: 4x MSAA/High, Anisotropic Filter: 16x, Ambient Occlusion: HBAO, ostatak na Ultra.

Znači apsolutno nikakvih artefakata, izobličenja tekstura ili bilo kakvih nepravilnosti.

E sad, da li možda postoje problemi kod referentnih kartica ili drugih proizvođača ... ne bi znao, iako dosta ljudi prijavljuje svakakve probleme, bilo da je do kartica, VGA Biosa, drivera ili možda nesretnih kombinacija hardvera.