View Single Post
Staro 30.06.2005., 23:11   #14
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Originally posted by Visage
Na Zelandu izgleda dosta ih pusi, jer mi se kune covjek da stvar radi u praksi i vozi se 100-njak ljudi.
Ja znam tipa kome piramidu, folija za krevet, energetski kristali i eliksir zivota Horusa Haia donose srecu i blagostanje vec godinama. On tvrdi da ih zna isto stotinjak.

Haleluja. Haleluja. Haleluja!

Citiraj:
Velik zalogaj za progutat, al i neki iz struke misle da nije nemoguce.
Ovo lici na slucaj kada bi Horus Hai prodavao vodikove gorive celije. Haleluja.

Ljudi iz struke? Koje crne struke, molim te...

"Orgon, Prana, Chi, Akaša, Baraka, Bioplazma, Biodinamični eter, Brahma, Fluoroplazmična energija, Dige, Manitu, Mana, Mungo, Bio-kosmička energija, Digin, Neutralna sila, Tahionska energija, Tondi, Vril, Skalarna energija, Telezma… ili životna energija, je nešto što je oduvijek bilo prisutno u ovom univerzumu, a nekima još i odavno poznato." Trla baba lan... Ako bi mi neko objasnio fizikalne temelje Orgona, rado cu ga saslusati.

Sumnjam da danas na svijetu postoji bilo tko da je u stanju srusiti OTR i STR (dok se jadan Albert centrifugira s ispiranjem u grobu) ili termodinamiku. Pogotovo ovakvi pikzibneri ala Horus Hai i ekipa.

Haleluja.

Citiraj:
Vjerujem da cu i sam uskoro saznati
Oh, joy! Vjerojatno pise da je potrebno uzeti slicicu omiljenog svetca pod jezik prije koristenja.

Haleluja!

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote