View Single Post
Staro 26.06.2013., 10:08   #1446
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Najbolje. Tako sam i sam. Istina da sam se razočarao totalno, jer nakon toliko godina razvoja ms-ovih mobilnih os-ova, tj winmobile-a, pa wp7-ice, od wp8 sam ipak očekivao daleko daleko kompletniji i funkcionalniji os, a na kraju, fail failova. Koma. Nema multitaskinga, svaka druga aplikacija ima resuming koji traje i traje, fantomsko punjenje other foldera, nemogućnost pristupa istom ili bilo kojem drugom folderu u mobu osim music/videos/pictures/documents, masa aplikacija je loše napisana pa su zbuggane, nepostojanje prave voice guided navigacije (imaju 2-3, ali koštaju ko suho zlato, a i nemoguće ih je instalirati na pojedine wp8 mobitele jer nema dovoljno mjesta), kašnjenja poruka u pojedinim messengerima, ograničenost u masi stvari koje bi korisniku trebale biti potpuno dostupne, itd., da se ne ponavljam, sve sam već napisao. Nisam fanatik ničeg, svakom mobilnom os-u sam davao šanse, više puta, kupovao mobitele samo da isprobam os, ali wp8 je čini mi se jedini koji neće 2x u moje ruke. Šteta jer postoje vizualno predivni uređaji, a tehnički također vrlo dobri i os ima potencijala, ali je sve ostalo na potencijalu (imho).
Ne znan kako je na 8Su koji san mislio uzet (radi probe) ali 8X poprilično malo ovoga ima (koliko san ubra) jer se isti pojavi samo kad se momentalno vraćaš u aplikaciju (s backom) jer valjda suspendira dio memorije i resursa od prvog (tako san ja to sebi vizaulizira) inače sve druge appove instantno otvara, bilo sa start screena bilo iz recent appsa.
Baja 001 je offline