Autor jopis
Najbolje. Tako sam i sam. Istina da sam se razočarao totalno, jer nakon toliko godina razvoja ms-ovih mobilnih os-ova, tj winmobile-a, pa wp7-ice, od wp8 sam ipak očekivao daleko daleko kompletniji i funkcionalniji os, a na kraju, fail failova. Koma. Nema multitaskinga, svaka druga aplikacija ima resuming koji traje i traje, fantomsko punjenje other foldera, nemogućnost pristupa istom ili bilo kojem drugom folderu u mobu osim music/videos/pictures/documents, masa aplikacija je loše napisana pa su zbuggane, nepostojanje prave voice guided navigacije (imaju 2-3, ali koštaju ko suho zlato, a i nemoguće ih je instalirati na pojedine wp8 mobitele jer nema dovoljno mjesta), kašnjenja poruka u pojedinim messengerima, ograničenost u masi stvari koje bi korisniku trebale biti potpuno dostupne, itd., da se ne ponavljam, sve sam već napisao. Nisam fanatik ničeg, svakom mobilnom os-u sam davao šanse, više puta, kupovao mobitele samo da isprobam os, ali wp8 je čini mi se jedini koji neće 2x u moje ruke. Šteta jer postoje vizualno predivni uređaji, a tehnički također vrlo dobri i os ima potencijala, ali je sve ostalo na potencijalu (imho).
|