Citiraj:
Autor pinkskin
Onaj ima 19 cijelih prosječnu štetu po bitci
http://wotreplays.com/site/233580#self
Skoro sam razbio ormar, napravim 5k štete i tip izađe iz capanja baze i mi izgubimo, to bi mi bio i x2, poludio sam, možda sam i trebo ić u svoju bazu ali ona budala u t34 nije smijela izać iz baze.
|
lol
koji bed, ali koliko je T34 bedast nisi ni ti bas daleko, trebao si se u bazu vratiti kad si ferdy umlatio pa s donje strane ici na njihovu ili cekati da vidis sto ce se desiti s T34 i dali ce umlatiti arty, a logikom stvari ako je arty pratila razvoj situacije, skontala je di ste vi, pa nije blesava da ceka da dodjete i umlatite ju, nego ide capat, nema sta izgubiti, u ovom slucaju je dobila, i to pobjedu
uzmem pz4 i baca me s tier 7 u fajt svaku drugu, danas mi se desi, ensk mapa, nasih 12 zivo, protivnika 3, i protivnici capaju nasu bazu
ni jedna jedini igrac u mom timu nije imao preko 2k bitaka, svi u tamno crvenom, strasnooo, odlucio sam da malo odmorim WoT, poceo sam padati s postotkom pobjeda, opet blesavi mm krenio
Citiraj:
Autor 1v@n
Krenulo i mene napokon, srećom je ekipa bila raspoložena za jurnjavu i otkrivanje neprijatelja pa mi nije posao bio pretežak 
|
ma nisi ti los, tek si krenuo, ja sam poceo
padati danas, i to strelovito padati, MM opet poludio pa mi neda normalnu partiju, i sam imam SU-26, non stop me s KV-1 stavlja, nemogu mu nista, danas sam imao u jednoj 18 pogodaka, 15 rikoše i 3 po 5-10 dmg, ma shit zivi, tek iz 7pokusaja x2 dobio