evo bas je jucer frend uzo konfu na moju preporuku,nije trazio nikaj specijalno,budet 6 soma,moro sam i monitor i mis i tipkovnicu i modem strpat u to....ide ovak
dfi lanparty nf3-nf4 mu stvarno nije potreban,on je korisnik koji svakih 10 godina mijenja racunalo,a za 10 godina ce bit nf36
proc 2800+ amd64,nije neki igrac ali ipak je bolje da sam to piknuo umjesto semptrona
grafa galaxy 6600gt,cisto solidno,posto 2100LE nije bilo onda sam mu ovo stavio,bolje od r9800pro, ipak dx9c,ako ce nekad i igrat kaj doboro ce mu doc
pol gige corsaira value..kaj imam za rec 400kn i mema i pol
kuciste colermaster ono za nekih skoro 400kn,hebeno kuciste,svida mi se,i napajanje 380w isto coolermaster
e sad ono najgore,posto je pioneer 108 dvd prza izvanredno dobra,sto citanjem,sto przenjem,sa 109-kom sam jako nezadovoljan,pa hebeni cd cita 29sec,nemrem vjerovat,instaliravam mu splinter cell:CT,ono 25min je vrtio da se ocita,nemoram napominjat da moj dvd citac pioneer(slot in) star 5 godina ocita taj dvd bez hebemti,napominjem da je dvd bez ogrebotine,cuvam te pcplay dvd-e ko suho zlato
e sad,ako kupujete dvd przu nemojte pioneer 109,ja sam mu htio liteona uzet ali nije bilo...