Citiraj:
Autor Drug Brko
1498 kn sam ga ja platio
A eto, srećom pa ima garanciju od T-Mobilea, a ne neku pisanu iz nekog servisa od CAPS LOCK prodavača sa njuškala 
|
Kad sam napisao garancija, mislio sam na to da ima garanciju koju možeš provesti. Zato sam i napisao garanciju.

BTW: kako si se dočepao tog uređaja za 1500kn novog i s garancijom?
Citiraj:
Autor Drug Brko
Srećom pa imam doma nekoliko starih Nokija nepoderivih za takve slučajeve. U mom slučaju 6233 je opet u akciji 
|
Ne vjerujem da postoji danas itko tko nema doma mobitel koji ne koristi/stoji/višak a ne isplati ga se prodavati, ili baš u tu svrhu stoji kao tebi.
Citiraj:
Autor Drug Brko
Ne usudim se imati niti jedan skupi smartphone nakon isteka garancije, zato i svake 2 godine prilikom produljivanja ugovora/promjene mreže uzimam novi mobitel. I naravno ne uzimam iPhonea jer ima samo 1 godinu gare, a ugovor traje 2 godine.
|
Pa i ja i ti znamo da nije isto imati mobitel koji ti se prije isteka garancije
crkne, ne da se pokvari pa ajde guras nego crkne. Ili neki mobitel koji te super služio i istekne mu garancija...
Citiraj:
Autor Drug Brko
Očito da ga je zadesio Sudden Death sindrom, onaj za koji su u Sonyju rekli da su ga ispravili... 
|

sudden death sindrom

Kako uopće drugačije doći do death sindroma nego sranje podrškom za taj model ?
Citiraj:
Autor Drug Brko
Za koju marku mobitela možeš garantirati da se to neće dogoditi  ?
|
Nisam nijednom niti približno rekao ista o bilo kojoj drugoj marci, niti modelu.
Nijednom nisam aludirao na sony, nego na sony z.