Citiraj:
Autor kasko
Nemrem više šutit i ne reć da mobitel od 3300 kn (njuskalo, ajmo rec da ima garanciju) i taj mobitel da crkne na jednom forumu više ljudi, moj zaključak, smeće.
|
1498 kn sam ga ja platio
Citiraj:
Smeće odvratno, daš 3300kn za mobitel i onda da crkne, i to bez nekakvog silovanja, nego ga ugasis i stavis screen protector.
|
A eto, srećom pa ima garanciju od T-Mobilea, a ne neku pisanu iz nekog servisa od CAPS LOCK prodavača sa njuškala
Citiraj:
Tužit Sony za duševnu bol što si bez mobitela sekunde vise nego sto moras biti jer je on crkel =)
|
Srećom pa imam doma nekoliko starih Nokija nepoderivih za takve slučajeve. U mom slučaju 6233 je opet u akciji
Citiraj:
Drug Brko;
kad tom mobitelu istekne garancija, da li bi se ti usudio imat ga kod sebe uopce nakon ovakvog iskustva i iskustava drugih?
|
Ne usudim se imati niti jedan skupi smartphone nakon isteka garancije, zato i svake 2 godine prilikom produljivanja ugovora/promjene mreže uzimam novi mobitel. I naravno ne uzimam iPhonea jer ima samo 1 godinu gare, a ugovor traje 2 godine.
Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Izdali te prijatelji,izdao te brat.....
To je Juda medju mobovima,toliko si ga branio,a on tako uzvraca. Sram ga moze biti.
Svaki moze crknut poslije isteka jamstva,a ne samo Sony.
|
Očito da ga je zadesio Sudden Death sindrom, onaj za koji su u Sonyju rekli da su ga ispravili...
Citiraj:
Autor kasko
Poanta je bila ako ti crkne pod jamstvom, drugima crkava, mobač nije slozen kak treba, koje su sanse da ne crkne nakon istek jamstva kad vise nemozes reci; meh imam jamstvo...
|
Za koju marku mobitela možeš garantirati da se to neće dogoditi

?