View Single Post
Staro 24.06.2013., 19:17   #438
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor kasko Pregled postova
Nemrem više šutit i ne reć da mobitel od 3300 kn (njuskalo, ajmo rec da ima garanciju) i taj mobitel da crkne na jednom forumu više ljudi, moj zaključak, smeće.
1498 kn sam ga ja platio

Citiraj:
Smeće odvratno, daš 3300kn za mobitel i onda da crkne, i to bez nekakvog silovanja, nego ga ugasis i stavis screen protector.
A eto, srećom pa ima garanciju od T-Mobilea, a ne neku pisanu iz nekog servisa od CAPS LOCK prodavača sa njuškala

Citiraj:
Tužit Sony za duševnu bol što si bez mobitela sekunde vise nego sto moras biti jer je on crkel =)
Srećom pa imam doma nekoliko starih Nokija nepoderivih za takve slučajeve. U mom slučaju 6233 je opet u akciji

Citiraj:
Drug Brko;
kad tom mobitelu istekne garancija, da li bi se ti usudio imat ga kod sebe uopce nakon ovakvog iskustva i iskustava drugih?
Ne usudim se imati niti jedan skupi smartphone nakon isteka garancije, zato i svake 2 godine prilikom produljivanja ugovora/promjene mreže uzimam novi mobitel. I naravno ne uzimam iPhonea jer ima samo 1 godinu gare, a ugovor traje 2 godine.

Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Izdali te prijatelji,izdao te brat.....
To je Juda medju mobovima,toliko si ga branio,a on tako uzvraca. Sram ga moze biti.
Svaki moze crknut poslije isteka jamstva,a ne samo Sony.
Očito da ga je zadesio Sudden Death sindrom, onaj za koji su u Sonyju rekli da su ga ispravili...

Citiraj:
Autor kasko Pregled postova
Poanta je bila ako ti crkne pod jamstvom, drugima crkava, mobač nije slozen kak treba, koje su sanse da ne crkne nakon istek jamstva kad vise nemozes reci; meh imam jamstvo...
Za koju marku mobitela možeš garantirati da se to neće dogoditi ?
Brko je offline