View Single Post
Staro 24.06.2013., 15:55   #2838
Thermaltake
1

Datum registracije: Dec 2005
Ja sam imo sensation-a i super mi je bio. Ko i svaki mobitel sam ga rootao stavio custom rom i kernel: ViperS i sebastian-ov kernel. Sad će i nova verzija ViperS-a 3.0.3 (Sense 4+ Android 4.1.1) portana sa One S-a za sensation. Osobno sam testirao Jelly Bean na njemu ide super glatko i jako je brz s njim, samo tad još nije radila kamera prednja ni zadnja i HDMI, sad će kamera i ostalo radit na 3.0.3 jer su portani driveri i rebuild-an je kernel skroz uzet sa One S-a i napravljen za sensation od strane Team-a.

A ako se tim nećeš bavit onda vidi. Desire X ti je noviji, a sensation stariji ja sam osobno zamjenio njegovu 1520 bateriju sa 1900mAh i držao mi je skoro dva dana sa cijelo vrijeme nekim tipkanjem po njemu. A za desire X ti nebi znao reć pošto ga nisam testirao samo ga nakratko imao u ruci i mogu ti reć meni osobno je bolje ležao sensation u njoj, plus volim da je mrvicu teži, a još je i dobio koji gram kad sam metnuo ovu jaču bateriju. Sensation ti ima 3inča veći ekran ne znam kolko ti znači i internal storage od 1Gb dok Desire X ima 4Gb, al pošto predpostavljam da ćeš imat sd karticu od par Gb(obično dobiš s njim 8Gb karticu) mislim da ti to neće predstavljat problem. No preporučio bi ti da si uzmeš malo bržu sd karticu pošto HD filmovi i snimanja na ovoj šta dobiš s njim znaju nekad štucnut malo jer imaju spor zapis. Desire X će ti jedino donijet noviji OS tj. noviji Sense 4+ i Android 4.1.1 kojeg na sensationu nećeš vidit(osim ako ne rootaš) i to ti je to ukratko.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 24.06.2013. u 16:09.
Thermaltake je offline