@mitra:
koliko vidim, matilda je fin tenkic, ali uvijek u mom timu odigra uzasno, a znam o cemu pricam jer igram podosta tier 3 i 4 partija, valjda ljudi neznaju sto i kako
kao i onaj ruski gold TD tier 6 sto izgleda kao kutija od cipela, zapamtio sam da kad je u mom timu napravi 0 dmg i u 85% slucajeva izgubimo
slicnu stvar sam na glavnom acc imao s superperom, jednostavno kad je u mom timu, izgubimo, i to strasno kako izgubimo, i sto je najgore ja odigram takve partije uzasno, kao da je nekakva blokada u glavi kad vidim superperu, ali kad mi je na nisanu, onda druga prica, bude veselo
a ovaj PzIV i derp gun rastura, ma mislim, nemam rijeci, sinoc nas trojica u platoonu dobijemo izgubljeno,12 killova bilo, pala ona medalja, a ja sam odigrao uzasno, pola partije prico na telefon, niti se trudio nesto napraviti niti pokusavao ali ipak ispalo dobro,i jutros fino krenilo, promjenio sam taktiku s granatama, za male tiere 3 i 4 koristim AP a za 5 i 6 HE, vise sam nego zadovoljan s tim tenkom, za razbibrigu idealan, brz (to volim), nije trom, rijetko kad naletis na majstora s druge strane (hvala MM na tome), uglavnom ,tenk za dusu odmoriti (barem meni)
video od samo jedne od mnogih danas slicnih
edit:
i onda neka netko kaze da MM nije u banani, sva sreca pa sam upao u pravi tim, da sam bio u drugom ni dubeci na glavi nebi dobili partiju
edit2:
joj, a vidi iduce:

stvarno xvm nelaze,
video kao dokaz
edit3:
ajd idem prodati ms-1 i kupim T-70, brate mili, ala volim male tiere, nema puno mozganja, mozak na pasu i udri, 9 killova u jednoj, a nisam nesto dobro ni igrao, cak bih rekao malo kamperski

ali pobijedi se negleda u zube
video
@mitra
ma kupiti cu i ja tu matildu jednog dana