Pitanje svima koji su vec flashali ovo, zanima me kakvo je trajanje baterije kod tog novog builda... Osvrt na vidjene novitete; novi tabbed settings mi je ok, bolje organiziran i vise user-friendly ali ne kuzim zasto nema swajpanja livo-desno... To bi sigurno olaksalo navigaciju kroz menije. Widgeti na lock-screenu nisu losa stvar, no koliko su korisni hmm, kako kome... Stavljanje bijele podloge u galeriju i neke ostale appove je imo totalna glupost (sto zbog amoleda, sto zbog vida pogotovo po noci, kontrasta itd...), da je opcionalno onda ok. Svidja mi se sto nisu ubacili bijelu podlogu i pod settings kao kod s4, to je imho fail... Trebali su dodati opciju da user sam moze birati boju podloge, mislim da to nije nikakav problem u danasnje vrime i to na najnovijoj verziji androida. Nove notifikacije su dosta dobre ali i dalje fali flashlite, mislim wtf? Jel toliki problem ubaciti tu (meni) jako korisnu stvar, ko sto custom romovi imaju vec "godinama"? Widgete i ostale gluposti, poput dodatnih appova + njihovi widgeti koji sluze upravo za to i bespotrebno zauzimaju misto na desktopu, ne **bem 2 %.. Nadam se samo da su poradili na performansama i fluidnosti UI-a, jer ispada da quad-core i giga rama nisu dovoljni za to?

Osim ako ne triba imati krait quad na 2ghz+ i 2+ gb rama uz adreno 4xx da bi sve islo glatko

...