View Single Post
Staro 23.06.2013., 04:25   #106
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor estugarda Pregled postova
Ne bi se ti miješao, ali ipak jesi. I to nekolegijalno kao i Rade0n.
Nije bilo nekolegijalno, samo se meni čini da bi u ovoj situaciji bilo najbolje otic tamo i vidjet sta ce serviser reci po pitanju savijene matične u takvom uređaju, jer on to mora nekako objasnit, tj objasnit mogući uzrok.

Inače, osobno, sa Agramom sam imao dva susreta, na HTC Magicu nije radila sd kartica i zamjena displaya na Htc Sensationu, uglavnom sve proslo u najboljem redu.

Čisto sa spomenem iskustvo frendice sa IP4, kupljen nov u Tmobileu, pao joj je i razbilo se staklo, zamjena kompleta cca 800 kn i to obavljeno u iCentar servisu koji je specijaliziran za apple uređaje. Na njeno inzistiranje bila je prisutna dok je serviser mjenjao display, nakon skidanja straznjeg poklopca, serviser ju pita jel mobitel rastavljan, ona kaze nije, kupljen je novi u tmobileu, i on joj pokaze mob, fale 4 šarafića, ona u čudu gleda, on također. Ok, zamjenio joj on display, stavio šarafiće koji su nedostajali, ali wtf, kako su u nikad otvaranom i u dućanu kupljenom Iphoneu mogla nedostajat 4 šarafića?

Tako je najvjerojatnije da je kolega Kristijan dobio defektan mob (tvornički), samo ostaje pitanje zasto Agram izmislja nebuloze?

srale7 je offline   Reply With Quote