Tema: Xbox 360/One
View Single Post
Staro 22.06.2013., 20:36   #81
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Ako ćemo gledati prijašnje postove ti si taj koji nemaš pojma, dok sam ja pričao da su to sve neslužbene informacije/tračevi i da se stvari mogu promjeniti sve do zadnjeg dana proizvodnje konzole ti si se sprdao s objavom u lokalnim novinama i sl., pa evo, stvari su se promjenile ako nisi primjetio.
Super si ti to zamislio, da vodeci ljudi u kompaniji sami stvaraju traceve i negativni publicitet i gnjev kupaca na sajmu koji ima najvecu medijsku izlozenost i koji prate sve TV kuce u USA. Da, to stvarno imas misla

Citiraj:
Eto, dobio si dokaz da se ne računa kao službena potvrda, jer kad je nešto službeno onda nema mjenjanja.
Primjeti da rijeci sluzbeno i nepromjenjivo nisu iste te ne znace isto.
Sluzbeno je ono sto su Mattrick i ekipa rekli na E3 konferenciji, 100% sluzbeno i tocno u vrijeme kada su ih rekli. To su informacije koje su dali medijima i potencijalnim kupcima da ih pridobe da kupe konzolu. Druga je stvar sto su skuzili da im to ne pase pa su odlucili promjeniti strategiju.

Citiraj:
Opet ti o službenom i potvrđenom, lol.
Tebi izgleda neki pojmovi nisu jasni.
Može on biti vodeći čovjek 100 puta, sve što je on rekao onaj netko IZNAD njega poništi u roku sekunde ako smatra da im neće donijeti profit.
Tko je to IZNAD njega? Dobiva instrukcije od Boga? On je glavni i odgovorni za svoj dio kompanije.
Citiraj:
A ti i dalje vjeruje da je službeno sve što svaki lik iz MS-a izjavi i svaka glupa vijest koja se objavi na portalima.
Ja ipak čekam crno na bijelo napisano na Xbox stranicama, i to u trenutku kad puste konzolu u proizvodnju, e tad je službeno.
Ti si izgubljen u svim ovim pojmovima i ne kuzis rad velikih korporacija. Njima se ne isplati stvarati glasine i krive informacije na velikim sajmovima.