Tema: Xbox 360/One
View Single Post
Staro 22.06.2013., 19:26   #80
Rade0n
Guest

Datum registracije: Jun 2012
Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Sad zelis reci da ono sto je Mattrick pricao na E3 sajmu nije sluzbeno a sad kad je to napisao na xbox blogu je sluzbeno?
Covjece ti nemas pojma o cemu pricas ni sto pricas samo lupetas bezveze. Malo promisli prije nego ides pisati nesto o cemu nemas pojma.
Sramotiš se, i ne, nije ni sada službeno ništa, ali mislim da se vidi u kojem pravcu ide.

Ako ćemo gledati prijašnje postove ti si taj koji nemaš pojma, dok sam ja pričao da su to sve neslužbene informacije/tračevi i da se stvari mogu promjeniti sve do zadnjeg dana proizvodnje konzole ti si se sprdao s objavom u lokalnim novinama i sl., pa evo, stvari su se promjenile ako nisi primjetio.

Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Znaci, covjek koji je glavni za razvoj Xboxa (Don Mattrick) i sve sto je vezano uz to potvrdi sve ovo sto sam gore nabrojao, to se ne racuna kao sluzbena potvrda?
Eto, dobio si dokaz da se ne računa kao službena potvrda, jer kad je nešto službeno onda nema mjenjanja.

Citiraj:
Ako vodeci covjek Xboxa na jednom od najprestiznijih sajmova za igre izjavi nesto, to sigurno ne govori tek tako jer mu je dosadno pa ide pricati nesto. To je sve dogovoreno mjesecima unaprijed i debelo je sluzbeno i potvrdjeno.
Opet ti o službenom i potvrđenom, lol.
Tebi izgleda neki pojmovi nisu jasni.
Može on biti vodeći čovjek 100 puta, sve što je on rekao onaj netko IZNAD njega poništi u roku sekunde ako smatra da im neće donijeti profit.

Citiraj:
A ti i dalje vjeruj da to nista nije bilo suzbeno pa nemoj vjerovati ni ducanu kad dodjes kupiti konzolu da je to sluzbena cijena
A ti i dalje vjeruje da je službeno sve što svaki lik iz MS-a izjavi i svaka glupa vijest koja se objavi na portalima.
Ja ipak čekam crno na bijelo napisano na Xbox stranicama, i to u trenutku kad puste konzolu u proizvodnju, e tad je službeno.
Rade0n je offline   Reply With Quote