Citiraj:
Autor Rade0n
Ajde se sad MadBoy lagano vrati na našu raspravu gdje si kačio razna videa, baš sam o tome pričao, NIŠTA nije službeno dok nije službeno.
Bez obzira koja osoba iz MS priča to što priča, to je samo trač.
Bace kost i čekaju reakcije.
Bit će i oko cijene ista stvar, ništa se ne brinite, nije M od jučer pa da pusti u prodaju konzolu po većoj cijeni nego PS4.
|
Sad zelis reci da ono sto je Mattrick pricao na E3 sajmu nije sluzbeno a sad kad je to napisao na xbox blogu je sluzbeno?
Covjece ti nemas pojma o cemu pricas ni sto pricas samo lupetas bezveze. Malo promisli prije nego ides pisati nesto o cemu nemas pojma. Ako vodeci covjek Xboxa na jednom od najprestiznijih sajmova za igre izjavi nesto, to sigurno ne govori tek tako jer mu je dosadno pa ide pricati nesto. To je sve dogovoreno mjesecima unaprijed i debelo je sluzbeno i potvrdjeno.
A ovo sto je MS promjenio stav je samo reakcija na njihovu nesposobnost da objasne bilo sto vezano uz Xbox One a da to nije TV. Sve sto se tice TV-a su objasnili a druge informacije su bile "spremamo vam nesto super i odlicno ali sada ne mozemo o tome" ili "pa treba vam always-online ali sada jos vam necemo objasniti zasto ni kako ni kuda ili "imamo mi sve te super opcije ali cemo mi kasnije o njima". Zatvorili su se u svoj svijet i samo je njima bilo jasno zasto mora biti konzola na netu svaka 24h, zasto se mjenjaju pravila za rabljene igre, zasto mora kinect biti spojen na konzolu.
I onda su poslije E3 bili zasuti tonama negativnih kritika, podacima da ih PS4 debelo tuce po prednarudzbama i vjerojatno spoznajom da postoji svijet izvan USA

i ovo im je bio jedini logican potez. Vratiti sve na staro i nadati se da ce ljudi zaboraviti na gluposti koje su htjeli uvesti.
A ti i dalje vjeruj da to nista nije bilo suzbeno pa nemoj vjerovati ni ducanu kad dodjes kupiti konzolu da je to sluzbena cijena