View Single Post
Staro 22.06.2013., 18:10   #84
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Ako imaš svoje neke veze onda rješavaj na taj način.

Ja znam da bi ja istog trena kad me ženska nazvala na mob otišao tamo, tražio servisera koji mi je popravljao mobitel, tražio da mi pokaže moj iPhone i grešku koju su našli i na kraju da mi objasni kako sam ja to mogao napraviti.
To bi uostalom i bila osnova za ovaj topic i raspravu o dotičnom servisu i njihovom načinu rada, ovako se lupa sve u šesnaest i uopće se na kraju ni zna o kakvom je oštećenju riječ.

15 dana nakon što je mobitel zaprimljen može imati kakvu god oni grešku žele da ima (ako im je to intencija), a ja se mogu fućkat. Očekivao sam najnormalniju zamjenu uređaja, čak nas je čovjek pri preuzimanju upozorio da smo podatke nepovratno izgubili. On ga je tamo pregledao, vrtio, uzeo i dao nam papir, i ja sam naivno čekao da mi jave da je novi mob stigao. Obzirom da mi je ovo prvi takav slučaj i doticaj sa ovakvim stvarima, normalno da ću se informirati što smijem a što nesmijem i što je najpametnije napraviti. Sa kim to napraviti nego sa ljudima koji su isto prošli i sa proizvođačem, odnosno prodavateljem. Kako bi uoće mogao znati gdje sjedi serviser, u kojoj je smjeni, i smijem li ga vidjeti? I zašto bi ga uopće htio vidjeti? Ja možda razumijem nešto oko toga, al mojoj dragoj može reći da se pokvario nuklearni reaktor unutra i pokazivati joj prstom na bateriju, njoj svejedno. Gluposti. Oprosti, ali gluposti.

Citiraj:
Autor GetRight Pregled postova
Malo se kasno uključujem i malo off topic.Nedavno kontaktirao Logitech support u svezi G500 (dvostruki lijevi klik).Miš kupljen privatno bez papira i računa,kontaktirao ih samo u svezi da provjerim(po ser. broju) da li je još možda pod garancijom.Da ne duljim,nakon nekoliko mailova i slike miša sa etiketom ser. broja,poslan mi novi miš iz Nizozemske(o njihovom trošku),stari ostao kod mene.
Činjenica da radi dvoklik kod duljeg radi,ali posluži kao zamjenski dok se pune bat. drugog miša.Logitech big +

Sad malo on topic,pod pretpostavkom da je sve kako kažeš o korištenju mob.,previše se ti trudiš oko njih.Državni inspektorat i gotovo.
Imao sličnu situaciju,ukratko uređaj koji sam reklamirao nije kod korištenja "davao" vrijednosti po specifikaciji(čak možemo reći da je ispravan).Uglavnom trgovina gdje sam uzeo me šaltala na servis,ovi na nešto drugo itd.Kako sam bio uporan i "bezobrazan" na kraju sam dobio opciju zamjena novog uređaja ili povrat novca,uz izvinjenje od strane trgovca(...pa ovo i ono...)
Normalno sve to uz intervenciju inspektorata.
Zapamti,bez namjere da koga vrijeđam,svi oni imaju neku vrstu "tečaja" i sl.(znam sigurno za predmet iz srednje kod komercijalista "Psihologija prodaje").
A imam i ja svoju(pod uvjetom da nije kvar ili greška do mene):"... da li je novac kojim sam vam platio bio ispravan..." i deri do kraja.
Sve jasno, hvala za komentar. Zato i jesam malo hladnije glave pristupio svemu, da saberem sva mišljenja i iskustva, i krenem informiran. Prvo ćemo privatno, ak to ne prođe, idemo i službeno...