View Single Post
Staro 22.06.2013., 18:09   #83
GetRight
Premium
Moj komp

GetRight's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor Kristijan_7 Pregled postova
Heh, ništa od Apple supporta. Cijeli dan me vozaju u krug i na kraju čovjek dođe od ljutnje do tuge. Generički roboti koji samo vrte istu priču u krug i bitno im je samo da ti uzmu lovu, dalje ko te j...
Jesam naivan, i fakat sam gledao taj Apple većim očima, sad nakon ovog, kaj reć. Oni van USA ne mogu ništa, ne žele ništa i hebe im se živo kaj pred očim gube mušteriju. Sa nekoliko novijih Apple uređaja u vlasništvu.
I garancija ti služi za obrisat guzu. Sad prvo treba gledat ko je ovlašteni servis, onda dal imaš dovoljno love da uz cijenu uređaja uključiš i skupi popravak, pa tek onda kupovat.
Alcatel i Android, here I come.
Malo se kasno uključujem i malo off topic.Nedavno kontaktirao Logitech support u svezi G500 (dvostruki lijevi klik).Miš kupljen privatno bez papira i računa,kontaktirao ih samo u svezi da provjerim(po ser. broju) da li je još možda pod garancijom.Da ne duljim,nakon nekoliko mailova i slike miša sa etiketom ser. broja,poslan mi novi miš iz Nizozemske(o njihovom trošku),stari ostao kod mene.
Činjenica da radi dvoklik kod duljeg radi,ali posluži kao zamjenski dok se pune bat. drugog miša.Logitech big +

Sad malo on topic,pod pretpostavkom da je sve kako kažeš o korištenju mob.,previše se ti trudiš oko njih.Državni inspektorat i gotovo.
Imao sličnu situaciju,ukratko uređaj koji sam reklamirao nije kod korištenja "davao" vrijednosti po specifikaciji(čak možemo reći da je ispravan).Uglavnom trgovina gdje sam uzeo me šaltala na servis,ovi na nešto drugo itd.Kako sam bio uporan i "bezobrazan" na kraju sam dobio opciju zamjena novog uređaja ili povrat novca,uz izvinjenje od strane trgovca(...pa ovo i ono...)
Normalno sve to uz intervenciju inspektorata.
Zapamti,bez namjere da koga vrijeđam,svi oni imaju neku vrstu "tečaja" i sl.(znam sigurno za predmet iz srednje kod komercijalista "Psihologija prodaje").
A imam i ja svoju(pod uvjetom da nije kvar ili greška do mene):"... da li je novac kojim sam vam platio bio ispravan..." i deri do kraja.

CPU: Phenom II x4 960T@Phenom II x6 1605T
MBO: ASRock 880G Extreme 3
RAM: 2x4GB DDR3 Corsair Vengeance Red
HDD: Hitachi 320GB
VGA: VTX3D Radeon HD 6850
PSU: Coolermaster 600w Silent Pro
Monitor: Samsung SM 2233BW
Ostalo: CM 690 II Advanced,ROCCAT Kone[+]

CPU: Phenom II X2 555 BE@Phenom II X4 B55
MBO: ASRock M3N78D
RAM: 2x2GB DDR3 Corsair XMS3-1600
HDD: WD 320GB,Hitachi 160GB SATA