Citiraj:
Autor Kristijan_7
Sad mi još samo ti trebaš s ovakvim komentarima. Jel radiš tamo ili?
Gle, mob je potpuno isti kao kad je i došao iz dućana. Ne želim ga preuzet... Ti čitaš ili?
Ženska je na telefon rekla "savijena Vam je matična ploča", samo je to uspijela reć tako da to još zvuči i bezobrazno.
Hebe mi se čija je greška i što na uređaju ne valja, mobitel je pregledan pri preuzimanju i čevjek nije unio ništa pod "uočena oštećenja" ili tako nešto, iz razloga jer ih nije ni bilo, pošto je mobitel nov. Na njima je kao servisu da ustanove, ako je već greška unutar uređaja, dal je to moglo biti uzrokovano od strane korisnika. Što nije. Eh, da, na zapisniku navodno piše i SW kvar ili tako nešto?
|
A jel ti čitaš šta ja tebi pišem?
Da bi uopće vodio borbu s njima moraš znati u čemu je TOČNO problem i da li si ga ti uopće mogao izazvati, a ne tu lupat gluposti savijena je matična.
To što ti je neka ženska rekla na telefonu je nebuloza, ti moraš otići u servis i dobiti stručno obrazloženje, bez obzira jel ga želiš preuzeti ili ne, a to si i trebao napraviti, otići tamo.
Ponovio si već 100 puta da je telefon kao nov, kao da je to bitno, oni su našli grešku.