Citiraj:
Autor Rade0n
Mislim da neki ovdje predoslovno shvaćaju 'savijena matična'.
To može biti jedan mali dio, limić na matičnoj koji je savijen, a ne cijela matična u obliku banane.
Kako rekoh, bez njihove dokumentacije (koju dotični ne želi podići) uopće ne vrijedi pričat i nagađat, vjerujem da su točno obrazložili u čemu je problem.
|
Sad mi još samo ti trebaš s ovakvim komentarima. Jel radiš tamo ili?
Gle, mob je potpuno isti kao kad je i došao iz dućana. Ne želim ga preuzet... Ti čitaš ili?
Ženska je na telefon rekla "savijena Vam je matična ploča", samo je to uspijela reć tako da to još zvuči i bezobrazno.
Hebe mi se čija je greška i što na uređaju ne valja, mobitel je pregledan pri preuzimanju i čevjek nije unio ništa pod "uočena oštećenja" ili tako nešto, iz razloga jer ih nije ni bilo, pošto je mobitel nov. Na njima je kao servisu da ustanove, ako je već greška unutar uređaja, dal je to moglo biti uzrokovano od strane korisnika. Što nije. Eh, da, na zapisniku navodno piše i SW kvar ili tako nešto?
Osim toga, jel vidiš ti uopće kolika je masa ljudi koja ima problema s njihovim servisom? Slučajnost? Javio mi se čovijek koji je odnio tek kupljeni telefon u servis jer nije prepoznavao sim (pretplata, oboje tek dobiveno od providera), svejedno poslan u servis mada je uređaj potpuno nov, a nakon 15 dana mu je reklamacija odbijena zbog oštećenja na matičnoj ploči? Čovjek je dakle od dućana do doma oštetio uređaj iznutra, mada su na njemu još bile tvorničke folije? Kaj onda vrijedi njihov detaljni zapisnik, kad mogu pisat što ih volja, i očito trebaju ispuniti neku normu odbijenih reklamacija?