View Single Post
Staro 22.06.2013., 16:43   #73
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
A ko kaže da nisu? Vidiš da se tip ni ne javlja.
Daljnja rasprava je besmislena dok on ne dobije dokumentaciju iz servisa sa preciznim objašnjenjem.
Ak se ovo mene tiče, nisu. Rekli su da ću dobiti pisano objašnjenje pri preuzimanju. Mobitel nisam preuzeo jer se kolega tu sa foruma ponudio pomoći preko veze, i mada mi to neće pružiti zadovoljštinu, radije si dragu usrećim sa ponovno ispravnim telefonom nego se svađam s vjetrenjačama možda i mjesecima...
Osobno imam četvorku koja je "puno prešla", i četvrti je iphone koji posjedujem osobno. Svima sam dosad govorio da preporučam kupnju istog iz srca, ako trebaju na prvom mjestu telefon, upravo zbog kvalitete izrade i pod pretpostavkom odlične servisne podrške, što je ispalo, pa eto - vidite i sami kako.
Što se tiče savijanja, mobitel je nov. Nije ga htjela nositi sa sobom, nego je koristila star četvorku i prodala je tek kad je nabavila maskicu za peticu. Mobitel se čuva, mazi i pazi. Nije da to baš smatram nekom vrlinom, jer su meni mobiteli sredstvo za rad i potrošna roba, ne kupujem ih da ih služim nego obratno, no u konkretnom slučaju je mob korišten 4 mjeseca i nema nikakve hebene šanse da je savijen, izvijen ili išta slično. Nosi ga u torbici jer nosi hlače u koje ne stane ništa osim nje same, tak da i to odpada...