Citiraj:
Autor Rade0n
A ko kaže da nisu? Vidiš da se tip ni ne javlja.
Daljnja rasprava je besmislena dok on ne dobije dokumentaciju iz servisa sa preciznim objašnjenjem.
|
Ak se ovo mene tiče, nisu. Rekli su da ću dobiti pisano objašnjenje pri preuzimanju. Mobitel nisam preuzeo jer se kolega tu sa foruma ponudio pomoći preko veze, i mada mi to neće pružiti zadovoljštinu, radije si dragu usrećim sa ponovno ispravnim telefonom nego se svađam s vjetrenjačama možda i mjesecima...
Osobno imam četvorku koja je "puno prešla", i četvrti je iphone koji posjedujem osobno. Svima sam dosad govorio da preporučam kupnju istog iz srca, ako trebaju na prvom mjestu telefon, upravo zbog kvalitete izrade i pod pretpostavkom odlične servisne podrške, što je ispalo, pa eto - vidite i sami kako.
Što se tiče savijanja, mobitel je nov. Nije ga htjela nositi sa sobom, nego je koristila star četvorku i prodala je tek kad je nabavila maskicu za peticu. Mobitel se čuva, mazi i pazi. Nije da to baš smatram nekom vrlinom, jer su meni mobiteli sredstvo za rad i potrošna roba, ne kupujem ih da ih služim nego obratno, no u konkretnom slučaju je mob korišten 4 mjeseca i nema nikakve hebene šanse da je savijen, izvijen ili išta slično. Nosi ga u torbici jer nosi hlače u koje ne stane ništa osim nje same, tak da i to odpada...