View Single Post
Staro 22.06.2013., 13:02   #1412
gin.tonic
Premium
Moj komp

gin.tonic's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Evo jučer uzeo 8X (onaj s procjene), uvik me vukla želja (povremeno san koristio Lumiu 800 / 8S) ali nikad toliko da bi uvidio sve mane i prednosti. Telefon koristin paralelno uz iPhone 5 i iPhone 4, i mogu reć da leti. Sam OS je toliko ispoliran da sve leti, svaka aplikacija, sve, čak na 8S je reloadanje malo više (512MB?) reka bi ista razlika između iPhone 5 i 4/4S, ali sve leti. E sad mana je šta nema NC (bar zasad), nema official aplikacije za fb/instagram/gmail/dropbox i masa sličnih koje koristin na iOSu. Mana je i šta su ikone iste (mono) pa je malo teže sve na startu povatat (nema vizualne distinkcije među manjin ikonama). To je zasad to, mobitel mi se toliko sviđa da ga mislin ostavit sebi, a prednost nad iPhonom je ta šta je ekran veći, jer naravno družeći se s velikim Androidima oko i prsti se navikli... Inače ove mrcine iP5 i WP8 (1GB) pokažu koliko je DC i 1GB odlično s odličnim OSom

E da mrzin kako svaki put otvara ponovo Whatsapp.
Meni se sviđa WP8, imaju oni dosta posla da ga usavrše ali pitanje je:da li imaju volju za to? Dosta šlampavo to ide...

Kritično moraju riješiti:

1. 'Other' storage bug
2. Instaliranje aplikacija na mSD
3. Bolje riješiti multitasking
gin.tonic je offline