View Single Post
Staro 22.06.2013., 12:28   #58
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Kristijan_7 Pregled postova
Ja cu poludit. Inace iphone koristim od kad je izasao i hvala dragom Bogu nisam do sada imao problema. Nekak sam si racunao da sa cijenom dolazi i support. E ovo danas je bio samar...

Jos uvijek ne mogu doc k sebi. Spigana maticna ploca... 1800kn...

Ovce su da se sisaju, izgleda.

Ak ovo ne istjeram na cistac, nece me Apple tak skoro vidjet natrag. Ovi u Agramu su otresiti, gotovo bezobrazni na telefon, ovi u Vip-u nis neznaju, a Apple support jos manje. Vele, kao, ak je nadjen hardverski kvar (spigana maticna ploca u savrseno ocuvanom uredaju), onda garancija ne vrijedi. Preporucaju trazenje drugog misljenja (za to je malo kasno, pretpostavljam da je m. ploca sad stvarno spigana), ili slanje uredaja direktno u USA....

Uglavnom, skupo placeno hebanje u mozak. Nemres vjerovat...
Nije ti Apple ovdje nista kriv. Imam sa Agramom dva (naravno) negativna iskustva. Jedan je sa iP4s, a drugi sa SGS3. Uzasni su i pokvareni do srzi.

No evo ti jedan savjet. Imao sam iMac27 mid 2010. Odredjeni broj tih macova je dolazio sa losom verzijom samsung hdd-ova. Nisu se kvarili, ali su bili bolesno bucni a mac je na glasu kao najmanje bucno racunalo.

Vidio sam da je Apple donio odluku da mijenja te hdd-ove besplatno iako je garancija prosla. U iStyleu su me naravno odbili. Iako sam po Appleovoj stranici imao pravo na besplatnu zamjenu HDD-a.

Posalo sam mail na tcook@apple.com po savjetu ekipe koja je duze na macovima. Iskreno, nisam ocekivao nikakav odgovor, niti ista. No dobio sam ga. I dobio sam novi HDD. Vjerovao ili ne.

Ne znam dal je to stalna praksa, i tko ustvari cita te mailove (cook ih sigurno ne stigne sve procitati) a kamo li tko mi je odgovorio, no long story short, dobio sam svoj zamjenski HDD.

Oprobaj istu stvar uraditi. I inace, ti ne bi trebao na agram nositi mob, vec samo isti ostaviti VIP-u ako je vec kod njih kupljen. Odi do VIP-a i malo povisi ton, zaprijeti, itd.

Osobno trenutacno koristim iP5. Da mi se dogodi sl. stvar kao tvojoj curi, poludio bih. I sasvim sigurno bih probao sve i svasta da mi zamjene mob (ne pristaj na novu maticnu, nikako).

Ako sve propadne, onda nemas druge nego do Apple Storea otici, ili pak poslati mob njima nakon sto udjemo u EU. Moj kolega je dobio zamjenu u Svedskoj za macbook kupljen u hrvatskoj. Samo je rekao da mu je zurba i u roku par sati nakon dijagnostike dobio je nov macbook.

Apple ima kratku garanciju, no najbolje rjesavaju probleme. Uvjerljivo najbolje. No na zalost, Apple Storeova nema kod nas. Vec samo nasi lokalni banditi.
Mileni je offline   Reply With Quote