Citiraj:
Autor Rade0n
Ma ne vjerujem da je to neka politika dotičnog servisa da varaju okolo, prije će biti da je zaposlenik nešto zeznuo, a moguće da im odbijaju od plaće takve greške, pa mu je bilo lakše svaliti na mušteriju.
|
Što znači ova konstatacija ? čovjek je normalno kupio uređaj čuvao ga mazio pazio i ovaj mu presto raditi odnio ga na servis, i tamo su zaključili da je on uređaj onesposobio? svaka čast majstorima bilo koje vrste ali mislim da će u globalnom greške i greškice majstora u tome servisu koštati gazdu puno više od jedne kazne radi kvara po plaći. Možda je uređaj trebao biti korišten u drugačijim uvjetima ? bez maske ulupan slupan prašnjav i dr. pa bi onda radio ko lud možda je to neka sakrivena caka ? uglavnom ja da sam na tvome mjestu pismeno ih zatraži obrazloženje i pečat mora biti ime i prezime dotičnog obrazložitelja teorije velikog praska te provjeri dali su oni uopće ovlašteni servis od proizvođača traži ih da ti i to dokažu kopijom uvjerenja o ovlaštenju .. ( molim vas da krivo ne interpretirate izrečeno nitko od dotičnih komentatora nije kritiziran.. )