View Single Post
Staro 21.06.2013., 00:40   #240
aloalo
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
A nisam ni sam siguran, na nabavi je pa kako to oni riješe. Oko 10 racunala, vecina sa win 7 pro, neki sa 8 pro pa moram vidjeti kako ce to ici. Nešto laptopa sa i5, ali u verzija, dellovi zbog 3 godine garancije, dio su stolna brendirana i5 - mislim HP, dok je dio vulgaris sa 1610 i 4gb rama...nešto 21.5 - 23" monitora.

Da se samo mene pita, ništa od ovoga nije potrebno, najviše bi pentijume dobili ali eto.

Licene su problem, lako za hardver. Ovo sve dolazi bez office licenci, nakeljiti cu gore open office pa cemo vidjeti kako ide....2600 kn za office je za ubit se, ali neki nece moci raditi na open officu pa ne znam kako cemo. Ugl, nisam nešto presretan. Prejak hardver za namjenu, s druge strane razlicita racunala koje samo oduzimaju vrijeme za održavanje i backup, reinstalacije i sve drugo. No ok, ovo je sitnica, problem ce biti kada se ostatak opreme bude mjenjao, onda ce ici hebada sa nabavom hardvera i softvera.
Cccc, sram te bilo, treba imat i5 za browser

Kako si dosao do 2600 kn, pa Home and Business PKC (sto ukljucuje Outlook) kosta cca 1500 kn...iako je i to previse.
Mislim da mozda cak i neces imat previse problema sa Oofficeom, poznajem poludrzavnu firmu koja koristi openoffice... 70 licenci manje, Office su kupili za samo par racunala za ove koji kao "moraju" imat ms office
aloalo je offline   Reply With Quote