Imas ih vise Asus maticna koristi PC PROBE on na windowsima 9.x smanjuje temperaturu nekoliko stupnjeva. ne smanjuje napon cuj njega kako ce smanjit napon uci ce u zicu preko ide kabela od cdroma pa putovat kroz kabele napajanja pa u maticnu i rec stop struji od procesora

ok sorry tezak sam. nego pokrece HLT komandu procesora koja hladi procesor zaustavljajuci ga kao da je rijec o hibernaciji ili slicnom kada nesto radis na kompjuteru ta komanda prestaje ali cim nesto zavrsis rijec je o sekundama opet se pali i tako hladi uvijek ali manje kad radis puno manje naravno napon je nizi jer procesor ne radi kad je HLT u procesu. Imas i CPU IDLE koji je bio shit jer prije nije radio bez motherboard monitora ali je jako dobar i najbolji je. naravno na xp ti ne radi jer xp ima svoje neke procese koje hlade procesor zapravo tamo gdje vec postoje procesi koji hlade procesor cpu idle dize temeperaturu jer cpu radi zbog tog programa koji pokusava izvrsit odredene komande svakim trenom. Tako igraj se igraj se.
I nakon svega sto sam ovo napisao vidim da se ti mozda zajebavas samnom i da zelis pizdit kako ti drzi procesor na 32

sta imas vodeno hladenje nemoj mi samo reci da je to normalna temperatura da si reko 42 ni po jada