Gosparu moj !
Slažem se sa tobom u nekim stvarima , au nekima baš i ne .
U čemu se slažem ? U turnirima tipa CS , klanovskim mečevima , tj . svim akcijama u kojima se ekipe okupljaju radi igre , jer ekipa je sastavljena od više članova , a ne samo od jednog - pa je i promet veći . Osim toga , treba izgradit i ime kako kažeš i slažem se kako je to najbolji način . Što se tiče zarade ( valjda prometa ) od 300 kn za 6 sati , to ti i nije neki promet . Igraonica 500m od moje zgrade toliko zaradi poslijepodne od 18 do 22 sata , a imaju 7 računala i svi su u to vrijeme zauzeti , a ja bi imao 10 i još školu u blizini.
Što se tiče hardvera , ne znam zašto bi ona konfiguracija bila smeće . Vjerovao ili ne , ta igraonica ima Celerone 800 , a druga na Jarunu ima Durone 700 , a grafičke su u oba slučaja mx i to GF2,a ne 4 . Osim toga duron 1200 i GF3Ti 200 ,glatko pokreću i vrte bez problema sve igre na tržištu. Istina , sada su cijene pale pa bi mogao za iste pare uzeti XP1600+ i Radeon 9000pro 64 Mb.
SDRAM je tu jer je bitno jeftiniji , a zadovoljava potrebe . Treba gledat ekonomski , a ja sa 400-500 kn dnevnog prometa uz troškove i porez zaradim pristojnu plaču . Samo ključan je dnevni promet koji ne bi smio bit ispod 400 kn , svjestan sam da moram imati sve originale , ionako se sve svede na 10-ak igrica . Hvala ti na savjetu , uvjek je dobro čuti drugo mišljenje . X-Box bi mogao biti dobra nadopuna , tu ne trebaju licence , to je odmah 900 kn manje po stroju + razlika u cijeni . BTW , može li se X-Box umrežiti , jesu li oni konektori rj-45 za povezivanje konzola ?
Pozdrav ! Zoran