Citiraj:
Autor vranjba
kakvi problemi, opiši što ne valja
kupci rabljenih računala po trgovinama su 95% firme, kojima se ti rabljeni kompovi itekako sviđaju
|
Kvarovi, kvarovi i kvarovi... a kao najgore nemogućnost brzog servisiranja i nabavke dijelova kao kod klasičnih kompova, također mogu i potvrdit da je moja firma naručila 10 komada od toga je 6 bilo neispravno (početak stvaranja bad sectora), ta računala se kupuju na kile i sa sigurnošću mogu reći da se niti ne provjerava njihova ispravnost prije nego što dođe do krajnjeg korisnika i kad korisnik pogubi sve podatke (ovdje je pogotovo problem sa korisnicima koji računala koriste za kase) zbog diska na kojem su već pokušani popravci bad sectora i koji traje par mjeseci eto ti još većih problema ili kad rikne ploča nakon što prođe jamstvo, a ploča se više nemože nabaviti, već se opet treba kupiti opet drugi i nažalost opet se kupuje rabljeni i ti objasni korisniku to sve... U biti nije mi jasno zašto se najviše štedi na računalu koje je najbitniji dio u svemu tome, umjesto da se štedi na svemu drugom... može rabljeni monitor i sve ostalo, računalo kojem su neki dijelovi polureparirani i popravljani s rokom trajanja za mene nije računalo za ozbiljno korištenje, a pogotovo u ovom slučaju ovi sastavljeni u tvornicama (hp, dell itd.) (takvo "računalo" nebi preporučio ni smrtnom neprijatelju) i koji imaju fkt nebulozne i retardirane kvarove i na kraju opet ono glavno zajebancija i gubljenje vremena sa servisom i nabavom dijelova...