View Single Post
Staro 18.06.2013., 20:47   #3172
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Definitivno najgore iskustvo do sada u WOT-u,igrao sam s apsolutnim KRETENIMA cijeli dan! 30 borbi minusa,30!!!!!!!!!!!!!
welcome in club

osobno, od nedavno, kada mi se desi 5 poraza zaredom, mjenjam server i mjenjam tier, ako dozivim 10 poraza zaredom prestajem igrati taj dan, kad te nece onda nece, nevalja forsirati

ali je danas neki cudan dan, odkada sam usao u PCE klan, imao u platoonu 2 poraza, nakon toga odvezao 20 tenkova solo u 26 bitaka, sve za x2, znaci solo u randomu samo 6 poraza, a od 20 pobjeda njih 15 sam bio top 1-3 po exp ili steti, pa i moj zadnji video s KV-4 sve govori, ako me nece enemy arty onda ce me moja arty umlatiti

edit:
evo stigao kuci prije sat vreman, upalim igru, 5 poraza zaredom, promjenim server, 4 poraza zaredom
evo zadnju igram veceras ako jos jednu izgubim, a svi porazi ubjedljivi, tipa 15:3 ili 15:5

edit2:
probam opet nakon male pauze, svi njubeki izmilili iz svojih sklonista, evo slike i video ako nevjerujete, puko sam ko kokica, 1/10, pobjeda jedina naravno s GW Pantherom, samo sto nisam dubio na glavi da pobjedimo, smrc, od sutra je u penziji
ps. pitao me je jedan kolega zasto na gw panteru imam naocale par stranica prije, ja mu rekao zasto, a i ovaj video to dokazuje, jako koristan komad opreme

Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 18.06.2013. u 23:01.
JozicA je offline   Reply With Quote