A da ti prije nama napises kakve videe bi ti radio? Dal bi to išlo na youtube i dal bi se ti eventualno kasnije nastavio bavit s tim ili ti treba cist da neki video izrežeš i to bi samo radio taj jedan put.. Jer ako planiraš radit video i stavljati na youtube i kasnije sony vegas je program u kojem moraš poceti raditi, jer kako ce vrijeme odmicati, mogučnosti koje ces imat u movie makeru ti nece biti dovoljne, vjeruj mi znam o cemu pricam, svi smo nekak poceli.
I vidim da me admin ispravio da se sony vegas neda nabavit besplatno, ja to nisam ni rekao, ali ono, živimo u Rvackoj jel?
Evo ti Cicko za početak jedan screenshot iz sony vegasa.
http://prntscr.com/1alu7x / ovo je 1 video izrezan na 3 djela, recimo da želim obrisat ovo u sredini, ljevim klikom misa kliknem na to i tipka Delete ce obrisat i taj dio videa i zvuk iz tog dijela.
Ukratko, sa strelicama ili klikom miša dođeš na dio videa koji želiš izrezati, i stisneš slovo "s" na tipkovnici. I to je sve kasnije samo kad ideš na render spremiš video i to je sve. Toliko je jednostavno, a kasnije kad budes htio nauciti vise imaš tonu tutoriala na youtubu.