ma nesvidja mi se pero kao tenk, nije to to, inace evo uhvatio malo vremena s GW Panterom , ganjam x2 , u dvije me scout srokao, nisam prezivio ni 1min u obje(sva sreca pa je i tim izgubio, al nije ni cudo kad im se scout po bazi voza), ali zato kad je dosla moja na red, Top Gun, 6 killova, i x2 pao, naravno, joj sto su mu napravili u 8.6 .... kako unistise arty ....
video
a i otkako sam usao u PCE krenilo me, valjda neki bonus na armor

svakih pol sata opalim po jednu, sad na redu mali Churchill I za x2 bio, samo da je 10km/h brzi bio bi savrsen, nije ni ovako los,
video
joj, kliknem na IS3, krene partija, zvoni mob, gledam jednim okom i pricam, mapa Mine, slabo igram prvih 50% bitke, na kraju super ispalo, samo treba minimapu pratiti, ja veoma zadovoljan :
video
opet ja, pa ovo nije za vjerovat, kad oce za x2 onda oce, sto manje pratim igru igram bolje, sad je bio na redu Is-4, ala volim E-100. busim ih ko panto pitu
video
sva sreca sto mi je bila zadnja danas za x2, sve u pauzama odigrao, fin KV-4 .... jakoo dobar tenk .... a sva sreca na arty, mora i mene nasa arty nekad polupat
video