View Single Post
Staro 18.06.2013., 15:40   #1312
goc_mails
low_rider
Moj komp

goc_mails's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor QuidZz Pregled postova
Pa sto onda sto je iz 2011? Da, radi se o ST, vidis da se nista na bolje promjenilo nije Kazem samo da nisu svi strucni kakvim se prave, bez obzira bio to Links ili neka druga firma.

Ma sve pet stari... Hoću samo naglasiti da među masom faking web shopova ipak mi je ugodnije kupovati u Linksu (za viš cijenu). Provjerim telefonom dali je na stanju ono što trebam, dođem i kupim.

Slažem se da bi prodavači trebali biti upučeniji u ono što prodaju, ali nažalost ekonomska situacija to ne dozvoljava.

Dođeš u auto salon i kažeš "Treba mi auto za vožnju po gradu", jesi ziher da će lik reč "Imam ti ja jednu hondicu koja će Vam služit ko beba".

Naravno da ne, Links (kao i drugi) ti moraju ponuditi ono što je njima u poslovnom planu (čega su uvoznici ili imaju pun k. na lageru).

A sad se tu ponovno vračamo na ono moje, znao si zguglat di ima na masu rata, imaš doma tablet,stari laptop, komp, u ruci HTC One a ne znaš da je bolje da grafa ima 1gb ddr 5 nego 8gb ddr2.

Pa zavrjeđuješ da te se smulja

Idem kupit auto..uzmem starog sa sobom (vozi i kupuje aute 40god), trebam nešto za stan, uzmem susjeda koji radi kuhinje i namještaj, trebam nešto za alergiju odem kod tete apotekarke s kojom sam dobar itd. za ostalo ponavljam www.google.hr.

Tvoja susjeda ide kupit komp za fejs... pa koji te k ne pita da joj složiš nešt za soma kuna i dve pive? Ona ode u shop i pita jel mi možete nešto preporučit? WTF?

Bravo Linksovom djelatniku ako joj je uspio uvalit Intel i9, 36gb rama i 18SSD-a u raidu!

U mojoj knjizi tom čovijeku treba dat povišicu