Citiraj:
Autor QuidZz
Pa sto onda sto je iz 2011? Da, radi se o ST, vidis da se nista na bolje promjenilo nije  Kazem samo da nisu svi strucni kakvim se prave, bez obzira bio to Links ili neka druga firma.
|
Ma sve pet stari... Hoću samo naglasiti da među masom faking web shopova ipak mi je ugodnije kupovati u Linksu (za viš cijenu). Provjerim telefonom dali je na stanju ono što trebam, dođem i kupim.
Slažem se da bi prodavači trebali biti upučeniji u ono što prodaju, ali nažalost ekonomska situacija to ne dozvoljava.
Dođeš u auto salon i kažeš "Treba mi auto za vožnju po gradu", jesi ziher da će lik reč "Imam ti ja jednu hondicu koja će Vam služit ko beba".
Naravno da ne, Links (kao i drugi) ti moraju ponuditi ono što je njima u poslovnom planu (čega su uvoznici ili imaju pun k. na lageru).
A sad se tu ponovno vračamo na ono moje, znao si zguglat di ima na masu rata, imaš doma tablet,stari laptop, komp, u ruci HTC One a ne znaš da je bolje da grafa ima 1gb ddr 5 nego 8gb ddr2.
Pa zavrjeđuješ da te se smulja
Idem kupit auto..uzmem starog sa sobom (vozi i kupuje aute 40god), trebam nešto za stan, uzmem susjeda koji radi kuhinje i namještaj, trebam nešto za alergiju odem kod tete apotekarke s kojom sam dobar itd. za ostalo ponavljam
www.google.hr.
Tvoja susjeda ide kupit komp za fejs... pa koji te k ne pita da joj složiš nešt za soma kuna i dve pive? Ona ode u shop i pita jel mi možete nešto preporučit? WTF?
Bravo Linksovom djelatniku ako joj je uspio uvalit Intel i9, 36gb rama i 18SSD-a u raidu!
U mojoj knjizi tom čovijeku treba dat povišicu