Citiraj:
Autor goc_mails
Iskreno kolega... po vlastitom iskustvu radije bi da mi komp/laptop sređuje netko ko ima 4 razreda osnovne škole a kuži job nego netko ko ima mr. sc. dr. fr.kr .efgh i još tko zna koja slova ispred svog usranog imena pa ne zna promjenit pastu na procu.
Ja sam recimo u transportu i logistici već 9god (od 9 god staža  ) i do sad su naj debilniji kolege redom završili promet.
Bitno je djelatnik sposoban i zaboli me čošak ako je po struci kuhar.
Ako mi Links sa svojim auto mehaničarom odradi detekciju/defektažu kompa ili komponente u roku tjedan dan ja se neću žalit. Ponavljam samo pozitivna iskustva s Linksom što se tiče reklamacija...
|
Ja ti kazem svoja osobna iskustva, pogledaj moj post #860 u ovoj temi i sve ce ti biti jasno.
Citiraj:
Autor goc_mails
A što se tiče preporuka za komponente/konfiguracije, hebo ga ja tu je www.google.com a ne neki šalteraš u dućanu. Ovaj dio me svaki put raspizdi. Ekipa zna z`guglat di ima na koliko rata ali ne zna pregledat par reviewa. Sramota...
|
Ides u offtopic, tko je spominjao preporuke komponenti? Kad vec ides u offtopic objasnit cu ti i ovo, da, google i review-i moze pomoci meni, tebi i ostalim kolegama tu sa foruma, a sto ti mislis da svi ljudi traze review-e po google-u kao mi? Bas moju susjedu kojoj je smisao zivota slikat se za facebook i koristi komp samo za to zanima jel bolji i7 2600k ili i7 2700k, hell no
Ljudi koji kupuju komp bih podjelio na tri skupine:
1) Mi koji napredno poznajemo hw ( tu na forumu )
2) Ljudi koji su pametni pa traze preporuku na forumu
3) Ljudi koji pojma nemaju pa dodu sa kesom u dzepu u trgovinu gdje im uvale srot i oderu po dzepu. Jos ako djelatnik pojma nema sto preporucuje, win win situacija.