Evo jedan zanimljiv
build za monka, ak negdje neš postoji slično neka, meni samom palo napamet.
Sve je počelo kad sam provjerio kolko 1% holy damage razlike na innas beltu znači, pa sam ostao paf
Chest i oružja su socijalna, prsten se da naći za 200k.
Sve je počelo kacigom, a ako potražite skužit ćete da je malo onih sa +% FoT i 6%CC, što mi je efektivne critove u igri diglo preko 20k.
Jučer sam zamijenio belt, WH za bijednih 8mil kupio, stari innas za 5mil prodao, kupio nat bootse za poison stack za siću isto, sad prodajem svoje dropane sa 80AR i 41LR. Lacuniji su me došli prije isto par milijuna. Ispod 50k za WKL i tyrael chest.
Ovo sve ostalo je ingame drop.
E sad, 63k DPSa se čini fakat malo, al kad dođem do demona stvar se naglo mijenja. Bijedni life steal na WKL u kombinaciji sa RIP na severu je prebrutalna stvar jer je instaheal.
Sad ću pomalo probat naći sever i chest sa socketima, kasnije WKL isto tako.
Onda ću odvagnuti dal se isplati relativno slab hierophant's seal u odnosu na neki ring, imam kandidata u stashu. Zasad je bolje 12% to demons nego +6k dps, a čini mi se da će tako i ostati.
Idealno bi bilo zamijenit nat set s ice climbersima + još jedan dobar ring, al otom potom
Ovaj kombo ima smisla samo na monku jer sa svim skillovima lik dobiva debeli damage bonus, preko 150% na demone. Usput, non-demon čudovišta ne predstavljaju velik problem, jest da slabije padaju, ali tome valja doskočiti povećanjem dpsa. Na MP5 nema nikakvih problema.
Jedna od najbitnijih stavki je sever i njegov RIP affix. S ogromnim critovima od par milijuna imam instaheal. Protiv elita ide bez većih problema, reflecti su najgori, ali malo se pripazi i pričeka sekunda.
Još razmišljam o nekom +% dmg to elites kombou, ali zasad je to em skupo em se ne isplati. Em su u boji.
EDIT: još da je ovih 48% brzine kretanja omogućeno, di bi mi bio kraj