View Single Post
Staro 17.06.2013., 21:29   #3008
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Napokon sa srijede na četvrtak u noći novi software za albis 8100 HD risiver. Danas saznao. Ovo je više užas nemoš uživat u filmu, a da se ne smrzne il uspori nenormalno.

EDIT:
Dobio sam poštu danas i u koverti od b.neta knjižica kako će izgledat novi softver, izgleda predobro, vidit ćemo u četvrtak kad dođe.

EDIT2:
Novi softver je dizajnerski ajmo reć ok napravljen, mada ima glitcheva, smrzavanja itd. i dalje, užasno šteka za poludit već mi se smrzo jednom ujutro, videoteka šteka kad se mičeš kroz meni i našo sam par bugova koje sam prijavio skupa sa svim ovim šta sam napiso i dobio odgovor da je to tako sad po novom LOL te da je kod njih taj novi softver na testu već par mjeseci mislim si pa šta ti testeri jedu krafne tamo wtf ono....Ukratko ako idete uzimat neku kabelsku za gledanje tv-a NEMOJTE uzimat B.NET TV bar ne ovaj digitalni HD risiver albis 8100 jer nesposobni ljudi neznaju za njega napravit softver kako spada, samo ćete imat probleme i zivkanja tehničke službe koja baš i nije od neke pomoći jer nemogu oni riješit ono šta su programeri krivo složili. A sljedeći softver iliti popravci ovog softvera će ko zna kad vrlo vjerovatno za pola godine kolko se i za ovaj čekalo. Ja sam uzeo znači u prvom mjesecu i od tad mi govore uskoro, za koji tjedan, pa sad će još malo i takve fore i evo sad pustili i banana je ovo.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 20.06.2013. u 14:47.
Thermaltake je offline   Reply With Quote