Citiraj:
Autor estugarda
Ovo za baterije je službeni odgovor sa kontakt forme na "www.onda-tablets.com". Dakle oni su mi napisali da su baterije 8000/8500.
To kako si ti opisao i ne zvuči tako loše. Osim sad ovo za bateriju.
Meni je ključno koliko može izdržati da se na njemu intenzivno listaju PDFovi, uz uključen wifi, nešto malo surfanja (novine, tapatalk) i push mail. Iz isksutva, otprilike, koliko ti tako drži?
Dakle ti si svoj rootao? Ili dođe prerooted?
Ako si rootao, može link? Tek toliko da vidim kakav je postupak.
I možeš li detaljnije o tome gdje si točno naručio/uzeo?
|
Ma to oni pišu ali kojiko ja znam baterija u v972 je 7500 mAh.
Ja nisam točno testirao koliko izdrži ali mislim da oko 4 sata izdrži u radu (surfanje, igranje neke igrice i tipkanje po njemu raznorazno uz stalno uključen wifi) evo npr sad je na bateriji već skoro 6 dana ali se jako malo tipkalo na njega npr evo sad je na 54% barerija u tih 46% koliko se iskoristila baterjia bio je radio oko 1 sat vrenema (26%) tj tolko je potrošeno na osvijetljenje ekrana, 2 dana je od toga bio ukljućem wifi (17%) a ostalo je potrošio Tablet idle tj piše 5 dana 7 sati itd (54%). unutra su dva uložka baterije e sad dali su 2x4000 mAh ili koliko neznam nisam rastavljal, ali kako velim baterije se mogu zamijeniti s 2x6000 mAh i onda navodno traje i taje a bateije ne koštaju puno nekih 20 usd obje ima čak i tutorijal kako se zamijene baterije.
Ja sam ga dobio s tvorničkim firmwareom 1.20 je bio unutra ali sam ja stavio 2.0 verziju kasty rom s acrtablet foruma firmware tamo imaš opis kako se stavlja unutra imaš i druge romove, nije loš ni orginal tvornički sad čak imaš da možeš direktno updejtati si rom orginal trenutna verzija je 3.0 (mogu reći da skoro svaki mjesec izlazi novi poboljšani frimware). ima čak i na youtube-u kak flasha nowi frimware
javi se na pm pošaljem ti excel cijenik (pošalji email) odkud sam ja uzeo jer nemam nikakav link, s time da sam ja naručio u Austriju pošto živim tamo ne u HR.
Ma uglavnom sve ti mogu objasniti što te zanima pitaj odkud sam što sam.
Ja sam ti još malo počtenik u Androidu pa i ja sam učim zato mi je ovo jako zanimljivo.